Калипоз пролонгатум таблетки № 60

820,00 ₴
В наличии
SKU
120568

Інструкція

Склад та форма випуску:
1 таблетка пролонгованої дії містить 750 мг калію хлориду; у блістері 10 шт., у картонній коробці 3 блістери.

Фармакологічна дія:
Відновлює дефіцит калію.

Показання:
Гіпокаліємія - при захворюваннях серцево-судинної системи, нефропатії, цукровому діабеті, тривалих проносах, кишкових норищах та ін., на фоні терапії гіпотензивними та деякими сечогінними засобами, серцевими глікозидами, глюкокортикоїдами.

Протипоказання:
Гостра та хронічна ниркова недостатність, лікування калійзберігаючими діуретиками, гіперкаліємія, метаболічні порушення (ацидоз, гіповолемія з гіпонатріємією), пошкодження шлунково-кишкового тракту, функціональна недостатність кори надниркових залоз та ін стани, при яких підвищується концентрація калію в крові. Застосування при вагітності та годуванні груддю: На час лікування слід припинити грудне вигодовування.

Побічна дія:
Шлунково-кишкові розлади.

Взаємодія:
Калійзберігаючі діуретики, НПЗЗ, інгібітори АПФ підвищують ймовірність розвитку гіперкаліємії.

Передозування:
Розвивається при концентрації калію у сироватці понад 8 ммоль/л. Симптоми: гіпотонія м'язів, парестезія кінцівок, порушення серцевої діяльності (зміна провідності, аритмія, зупинка серця).

Спосіб застосування та дози:
Всередину, не розжовуючи, під час їди, запиваючи відповідною кількістю нейтральної рідини. Зазвичай добову дозу поділяють на 2 прийоми – по 750-3750 мг на кожний. За потреби препарат можна застосовувати через 6-8 годин, але не більше 15 г (20 табл.) протягом 1 доби.

Запобіжні заходи:
Обережно призначають пацієнтам із порушеннями AV провідності.

Особливі вказівки:
Дієта з великим вмістом хлориду натрію збільшує виведення калію з організму. Під час лікування необхідний періодичний контроль концентрації калію у сироватці крові.

Термін придатності:
3 р.

Умови зберігання:
У сухому місці

Характеристики
Производитель Глаксо Смит Кляйн
Страна производителя Польша
Напишите свой собственный отзыв
Отзыв для:Калипоз пролонгатум таблетки № 60