онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Быстрый заказ Вормил фито капс.№60 диет.доб. фл.

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Склад

1 капсула містить:

порошок трав: Маллотус філліпінський (Mallotus philippinensis) 200 мг, Бутея однонасіннева (Butea frondosa) 100 мг, Кассія трубчата (Cassia fistula) 70 мг, Куркума довга (Curcuma longa) 70 мг, Деревій звичайний (Achillea millefolium) 70 мг, Гарденія гумміфера (Gardenia gummifera) 70 мг; водні екстракти: Куркума довга (Curcuma longa) 75 мг, Ембліка лікарська (Emblica officinalis) 75 мг, Деревій звичайний (Achillea millefolium) 75 мг, Часник посівний (Allium sativum) 75 мг, Ембелія смородинова (Embelia ribes) 75 мг, Сить округла (Cyperus rotundus) 75 мг, Псоралея ліщинолистна (Psoralea corylifolia) 75 мг, Фенхель звичайний (Foenículum vulgare) 50 мг, Горіх волоський (Juglans regia) 25 мг; допоміжні речовини: натрію бензоат; оболонка капсули: желатин. Не містить ГМО.

Харчова (поживна) цінність: 1 капсула містить: білків – 130 мг; вуглеводів – 330 мг; жирів – 13 мг; енергетична цінність – 1,96 кКал.

Фармакологічні властивості

Особливості дії лікарських рослин, що входять до складу ворміл фіто капсули.

Дія оздоровчого комплексу Ворміл Фіто обу­мовлена сукупністю дій його компонентів, які діють одночасно:

Малотус філіпінський (Mallotus philippynensis) — широко використовується традиційній та народній медицині при ліку­ванні паразитарних інфекцій шлунково-киш­кового тракту та шкіри. Як глистогінний засіб ефективний при лікуванні фасциолезу — гель­мінтозу, який перебігає з ураження гепатобі­ліарної системи і характеризується тривалим хронічним перебігом. Володіє також антиокси­дантною активністю.

Бутея однонасіннева (Butea frondosa) — квіти найчастіше використовуються в тради­ційній медицині для лікування гепатитів різ­ної етіології. Завдяки притаманній препарату протизапальній дії застосовують також при лікуванні циститу, артриту. Спиртовий екстракт квіток володіє також збуджуючою дією. Насін­ня дерева має антигельмінтну і проносну дію.

Кассія трубчата (Cassia fistula) — на протязі багатьох років використовуюється при ліку­ванні запорів, шлунково-кишкових розладів, таких як коліки, метеоризм, виразки різних відділів шлунка та кишечника. Володіє анти­гельмінтною дією.

Куркума довга (Curcuma longa) — завдяки антиоксидантним, гепатопротекторним, проти­запальним, антимікробним властивостям багато століть використовується в медицині. Екстракти куркуми володіють більшими антиоксидантними властивостями, ніж вітаміни С та Е.

Деревій звичайний (Achillea millefolium) — вітрогінний і тонізуючий засіб, використову­ється також зовнішньо при лікуванні ран і для зупинки крові, має антисептичну, жовчогінну дію. Покращує травлення і запобігає форму­ванню каменів у жовчному міхурі.

Гарденія гумміфера (Gardenia gummifera) — має протиглистні властивості, також їй при­таманна антибактеріальна дія, завдяки чому вона використовується прирізних інфекціях і для лікування ран. Рослина має протизапаль­ну та знеболювальну дію. Нормалізує процеси травлення і покращує перистальтику кишеч­ника.

Ембліка лікарська (Emblica officinalis) — має антиоксидантні і адаптогенні ефекти. Містить багато вітаміну С в натуральній формі (в 30 разів більше вітаміну С, ніж апельсини), мінералів, амінокислот і пектину; прискорює процес регенерації клітин.

Часник посівний (Allium sativum) — має протипаразитарний ефект, антимікробні вла­стивості.

Ембелія смородинова (Embelia ribes) — покращує роботу травної системи і зменшує метеоризм, газоподібну відрижку і запори. Чи­нить антигельмінтну дію.

Сить округла (Cyperus rotundus) — сприяє загоєнню ран. Є стимулятором апетиту, покра­щує травлення.

Псоралея ліщинолистна (Psoralea corylifolia) — використовується для покра­щення апетиту, усуненні розладів шлунку, діа­реї, дизентерії, газах та глистах.

Фенхель звичайний (Foenículum vulgare) — Фенхель найчастіше використовується в лікуванні шлунково-кишкових розладів. Він надзвичайно корисний для полегшення че­ревних, газів, при розладі шлунку і здутті жи­вота. Він успішно пригнічує апетит.

Горіх волоський (Juglans regia) — має в’я­жучі, антифунгіцидні і антисептичні властво­сті. Завдяки змісту таніну, відвар листя може використовуватися для лікування діареї. Ви­користовується при лікуванні глистів.

Рекомендації щодо споживання

Вживати за 30-60 хвилин до їжі. Діти 6-12 років — на курс необхідно 40 капсул. Дорослі та діти старше 12 років — на курс необхідно 60 капсул. В подальшому —1 раз на тиждень, приймати дорослим по 3 капсули (або 2 капсули для дітей) протягом 1-2 місяців або за призначенням лікаря. Рекомендується вживати через 1 годину після вживання будь якого іншого продукту. За рекомендацією лікаря курси можна повторювати.

Вік Періоди прийому капсул 1—14 день 15-24 день 25-30 день 6-12 років по 1 капсулі 2 рази на день перерва по 1 капсулі 2 рази на день Дорослі та діти старше 12 років по 1 капсулі 3 рази на день перерва по 1 капсулі 3 рази на день Рекомендації до споживання

може бути рекомендована лікарем як дієтична добавка до раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження з антиоксидантними властивостями з метою підтримки нормальної функції органів травлення, зокрема жовчного міхура, жовчовивідних шляхів і кишечника, що сприяє зниженню інтоксикації організму, спричиненої глистною інвазією, та загальному зміцненню організму. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Застереження при споживанні

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, вагітність, період лактації, дитячий вік до 6 років. Люди похилого віку або будь-яка особа з будь-яким захворюванням перед вживанням цього продукту повинні радитися з лікарями. Не використовувати як замінник повноцінного та збалансованого харчування! Не перевищувати рекомендовану добову дозу!

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи:

№ 05.03.02-03/28248

Упаковка

60 капсул у пластиковій банці.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці в недоступному для дітей місці, при температурі не вище 30°С. Не застосовувати після закінчення терміну придатності.

Термін зберігання

36 місяців.

Не є лікарським засобом.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться