онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Свечи с парацетамолом 0.08г N10

Свечи с парацетамолом 0.08г N10
  • Код товара: 17125
  • Производитель: Монфарм, Украина
  • Действующее вещество: парацетамол
  • Срок годности: до 01.11.23
  • Наличие: нет в наличии


Быстрый заказ Свечи с парацетамолом 0.08г N10

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

ПАРАЦЕТАМОЛ

Paracetamol



Загальна характеристика


Склад лікарського засобу:
 діюча речовина:
 парацетамол; 1 супозиторій містить парацетамолу 0,08 г, або 0,17 г, або 0,33 г; допоміжні речовини:
жир твердий.

Лікарська форма.
 Супозиторії ректальні.

Фармакотерапевтична група.
 Аналгетики та антипіретики. Фармакологічні властивості. Парацетамол має аналгетичну, жарознижувальну та помірно виражену протизапальну дію. Механізм дії пов'язаний з інгібуванням синтезу простагландинів та впливом на центр терморегуляції у гіпоталамусі. Парацетамол всмоктується в кишечнику. Максимальна концентрація у сироватці крові досягається через 60 - 90 хвилин після введення супозиторія.

Показання.
 Больовий синдром слабкої та помірної інтенсивності різного генезу (головний біль, мігрень, зубний біль, невралгія, міалгія, альгодисменорея; біль при травмах, опіках). Гарячкові стани при інфекційно-запальних захворюваннях.

Протипоказання.
 Підвищена чутливість до Парацетамолу. Виражені порушення функції печінки та/або нирок, дефіцит ферменту глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, захворювання крові, дитячий вік (до 3 місяців), вагітність, годування груддю.

Застереження при застосуванні.
 Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! Якщо ознаки захворювання не почнуть минати або ж, навпаки, стан здоров'я погіршився, або виникли небажані явища, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування препарату!

Взаємодія з лікарськими засобами.
 При одночасному застосуванні Парацетамолу з барбітуратами, протисудомними засобами, рифампіцином, алкоголем значно підвищується ризик гепатотоксичної дії. Підвищує ефект непрямих антикоагулянтів. Барбітурати знижують жарознижувальний ефект. Якщо Ваша дитина приймає будь-які лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікарю.

Особливі вказівки.
 При тривалому застосуванні Парацетамолу потрібен контроль за картиною периферичної крові та функціональним станом печінки.

Спосіб застосування та дози.
 Супозиторії "Парацетамол" застосовують ректально в дозах - залежно від віку дитини. Дітям від 3 до 12 місяців вводять ректально 1 супозиторій по 0,08 г; від 1 до 6 років - 1 супозиторій по 0,17 г; від 7 до 12 років - 1 супозиторій по 0,33 г; у віці 12 років і старше - 1 - 2 супозиторії по 0,33 г. Залежно від стану хворого за добу вводять 3 - 4 супозиторії з інтервалом між введенням не менше 4 годин. Тривалість застосування препарату не більше 2 діб.

Передозування.
 Прийом підвищених доз Парацетамолу може призвести до явищ інтоксикації з прихованою стадією, що становить від 24 до 48 годин. Внаслідок некрозу печінкових клітин можуть розвиватись порушення функції печінки, навіть до печінкової коми з летальним кінцем. Незалежно від цього описувались також випадки ураження нирок внаслідок некрозу канальців. Як симптоми інтоксикації Парацетамолом, можуть мати місце на першій стадії (1-й день): нудота, блювання, потовиділення, сонливість, загальний хворобливий стан; на другій стадії (2-й день): покращення суб'єктивного самопочуття, але поява невеликого болю в животі, збільшення печінки, підвищення значень трансаміназ та білірубіну, збільшення тромбопластинового часу, зниження виділення сечі; на третій стадії (3-й день): високі значення трансаміназ, жовтяниця, порушення згортання крові, гіпоглікемія, перехід до стану печінкової коми. При появі ознак передозування необхідно терміново звернутися за медичною допомогою.

Побічні ефекти.
 Можливі алергічні реакції (шкірні висипання, свербіж, кропив'янка, набряк Квінке); рідко - анемія, тромбоцитопенія, метгемоглобінемія, агранулоцитоз, ниркові коліки. У разі виявлення небажаних впливів або інших незвичних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Упаковка.
 По 5 супозиторіїв у стрипах. По 2 стрипи в пачці.

Правила відпуску.
 Без рецепта.

Аналоги:


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться