онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



КАМФОМЕН АЭРОЗОЛЬ 30Г

КАМФОМЕН АЭРОЗОЛЬ 30Г

Быстрый заказ КАМФОМЕН АЭРОЗОЛЬ 30Г

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

Камфомен

(КAMFOMEN)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: рідина жовтого кольору, зі специфічним запахом;

склад Камфомен аэр. 30 мл.: 1 балон містить ментолу 0,06 г, олії рицинової рафінованої 0,61 г, олії камфорної 10% для зовнішнього застосування 0,61 г, олії евкаліптової 0,61 г, нітрофуралу (фурациліну) 0,002 г;

допоміжні речовини: спирт етиловий, олія оливкова, хладон 12.



Форма випуску. Аерозоль.



Фармакотерапевтична група. Препарати, що застосовують при захворюваннях горла. Різні антисептики. Код АТС R02А А20.



Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Має протизапальну, антимікробну дії, які виявляють олія евкаліптова і фурацилін, а також протинабрякову дію, зумовлену дією олії комфорної та іншими компонентами, що входять до склад Камфомен аэр. 30 мл.у препарату. У механізмі дії велику роль відіграють рефлекторні реакції, пов,язані з подразненням чутливих нервових закінчень. Подразнення рецепторів слизових оболонок супроводжується стимуляцією утворення і вивільнення енкефалінів, ендорфінів, пептидів, які посідають важливе місце в регуляції больових відчуттів, проникності судин (порожнини носа, рота, глотки) та інших процесів.

Фармакокінетика. Препарат призначається для місцевого застосування, тому його активність не корелірує з концентрацією активних речовин у плазмі крові.



Показання для застосування. Застосовують для лікування гострих запальних процесів верхніх дихальних шляхів: фарингітів і фаринголарингітів, ринітів, а також у післяопераційний період після тонзилектомії і видалення поліпів.



Спосіб застосування та дози Камфомен аэр. 30 мл.. Перед інгаляцією з розпилювача знімають захисний ковпачок, розпилювач вводять у порожнину носа на глибину 0,5 см або рота і натискають на його основу. Вміст балона при цьому викидається у дрібнодисперсному стані. При одному натискуванні розпилюється 0,1 г препарату.

Камфомен розпилюють у порожнину носа і рота на фазі вдиху. За один сеанс інгаляції здійснюють 2-3 розпилення. Частота інгаляцій становить 3-4 рази на добу. Тривалість застосування становить 5-7 діб. Як правило, симптоми захворювання минають через 3-5 діб.

Інгаляції проводять після їди.



Побічна дія. Іноді можуть розвинутись алергічні реакції, у вигляді набряку слизової оболонки, печіння, пов,язані з підвищеною індивідуальною чутливістю до компонентів препарату.



Протипоказання. Не рекомендується призначати дітям до 5 років і хворим, які працюють в умовах виробництва з великою запорошеністю (борошняною, тютюновою, азбестовою і цементною).



Передозування. Не описано.



Особливості застосування. Лікування дітей слід проводити під наглядом лікаря.
Протипоказань до застосування препарату у період вагітності та лактації не виявлено.



Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не описана.



Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі не вище 40°С. Оберігати від падінь, ударів, впливу прямих сонячних променів, не розпилювати поблизу вогню.

Термін придатності – 1 рік.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться