онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



КАЛГАН КОРНЕВИЩА ПАЧКА 50Г№1

КАЛГАН КОРНЕВИЩА ПАЧКА 50Г№1
  • Код товара: 196995
  • Производитель: ВИОЛА ФАРМ.ФАБРИКА УКРАИНА ЗАПОРОЖЬЕ
  • Срок годности: до 31.12.2025
  • Наличие: есть в наличии


Быстрый заказ КАЛГАН КОРНЕВИЩА ПАЧКА 50Г№1

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

 

КАЛГАН

 (CALGAN)

 

Загальна характеристика:

міжнародна назва: Potentilla erecta  (syn. Potentilla tormentilla);

основні фізико-хімічні властивості: подрібнена сировина: шматочки кореневищ різної фор-ми від жовтувато–бурого або червонувато-бурого до темно-бурого кольору, які проходять  крізь сито з отворами діаметром 7 мм; запах слабкий, ароматний; смак сильно  в’яжучий;

порошок крупний: шматочки кореневищ різної форми від жовтувато–бурого або червонува-то-бурого до темно-бурого кольору, які проходять крізь сито з отворами діаметром 2 мм;  запах слабкий, ароматний; смак  сильно в’яжучий;

склад: перстачу прямостоячого  кореневища.

 

Форма випуску.  Кореневища.

 

Фармакотерапевтична група. Засоби, що впливають на систему травлення та метаболізм.  Код АТС А16А Х10**

 

Фармакологічні властивості. У кореневищах містяться  дубильні  речовини, флавоноїди, глікозид торментилін, кристалічний  ефір торментол, тритерпенові сапоніни (похідні α – амі-рину та торментолу), хінна та елагова кислоти, флобафени, ефірна олія, макро- і мікроелементи – Mn, Cu,  Zn,  Se. Препарати із кореневища перстачу виявляють в’яжучу, бактерицидну, протизапальну і кровоспинну дію, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, знижують проникність капілярів та клітинних мембран, звужують кровоносні судини.

 

Показання для застосування. Захворювання шлунково – кишкового тракту (гастрит, диспепсія, ентерит, ентероколіт); шлункові, кишкові та маткові  (при запальних процесах) кровотечі. Зовнішньо – при запальних захворюваннях ротової порожнини і горла.

 

Спосіб застосування та  дози.  10 г (1 столову ложку) подрібнених кореневищ вміщують в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка)  гарячої кип’яченої  води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв, проціджують,  залишок віджимають до процідженого відвару.  Об’єм відвару доводять кип’яченою водою до 200 мл. Дорослі приймають у теплому вигляді по 1 столовій ложці 3-5 разів на день за 30-40 хв до їди.  Діти,  залежно від віку – від 1 чайної до 1 десертної ложки 2-3 рази на день за 30-40 хв до їди. Курс лікування – 2-4 тижні.

     2 фільтр-пакети вміщують в скляний або емальований посуд, заливають 100 мл окропу, закривають кришкою і настоюють 20-30 хв. Дорослі приймають у теплому вигляді по 1 сто-ловій ложці 3-5 разів на день за 30-40 хв  до їди. Діти, залежно від віку – від 1 чайної  до        1 десертної ложки 2-3 рази на день за 30 – 40 хв до їди. Курс лікування – 2-4 тижні.

    Зовнішньо застосовують у вигляді  полоскань.

 

 

 

     

Побічна дія. При індивідуальній підвищеній чутливості до препарату можливе подразнення слизової оболонки.

 

Протипоказання. Запори; вагітність та період лактації.

 

Передозування. При передозуванні можуть виникати  болі  у шлунку. При появі вказаних симптомів препарат відміняють.

 

Особливості застосування. Перед вживанням відвар рекомендується збовтувати.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Невідома.

 

Умови і термін зберігання. Зберігати  в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Приготовлений відвар -  в прохолодному (8 - 15 0С) місці  не більше 2 діб.

Термін придатності - 4 роки.

 

Правила відпуску.  Без рецепта.

 

Упаковка.  Подрібнена сировина по 50 г  у пачках з внутрішнім пакетом; порошок крупний   по 3,0  г у фільтр-пакетах  № 20.       


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться