онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Корневище девясила 100г

Корневище девясила 100г

Быстрый заказ Корневище девясила 100г

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Склад. Оману кореневища і корені.

Фармакологічні властивості. 
Кореневища і корені оману містять полісахариди (інулін – до 44 %, псевдоінулін, інуленін), смоли, камідь, сліди алкалоїдів, сапоніни, кислоти органічні, олію ефірну (до 4,3 %), до складу якої входять біциклічні сесквітерпенові лактони, алантол, проазулен і a-токоферол. Мають відхаркувальну, протизапальну, антимікробну, жовчогінну, сечогінну, тонізуючу дію, нормалізують моторну і секреторну функції різних відділів шлунково-кишкового тракту, зменшують активність запального процесу в шлунку.

Показання для застосування. 
Захворювання верхніх дихальних шляхів і легенів (бронхіти, трахеїти, катари верхніх дихальних шляхів), захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрити, ентероколіти, відсутність апетиту, погане травлення).

Спосіб застосування та дози. 
16 г (1 столова ложка) кореневищ і коренів вміщують в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) кип’яченої води кімнатної температури, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв. Охолоджують при кімнатній температурі 10 хв, проціджують, залишок віджимають до процідженого відвару. Відвар доводять кип’яченою водою до 200 мл. Дорослі приймають у теплому вигляді по 1/2 склянки 2-3 рази на день за 1 год. до їди. Діти залежно від віку – від 1 столової ложки до 1/3 склянки 2-3 рази на день за 1 год. до їди. Перед вживанням відвар рекомендується збовтувати.

Умови відпуску. Без рецепта.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться