онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Диклофенак натр. р-р д/ин. 25мг/мл 3мл N5

Диклофенак натр. р-р д/ин. 25мг/мл 3мл N5

Быстрый заказ Диклофенак натр. р-р д/ин. 25мг/мл 3мл N5

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

ДИКЛОФЕНАК НАТРІЮ

Diclofenac


Загальна характеристика


Склад лікарського засобу:
 діюча речовина:
естріол; 1 супозиторій містить диклофенаку натрію 0,05 г;
 допоміжні речовини:
твердий жир.

Лікарська форма.
 Супозиторії ректальні.

Фармакотерапевтична група.
 Нестероїдні протизапальні і протиревматичні засоби. Фармакологічні властивості. Диклофенак натрію має протизапальний та знеболювальний ефект, зумовлений пригніченням біосинтезу медіаторів запалення і болю, зменшенням проникності капілярів і стабілізуючим впливом на мембрани клітин, що вивільнюють біологічно активні речовини. При курсовому лікуванні захворювань опорно-рухового апарату препарат інтенсивно проникає у порожнини суглобів, сприяючи зменшенню болей у суглобах у спокої і під час рухів, збільшенню об'єму рухів, зменшенню ранкової скутості і набряку суглобів. Стійкий ефект спостерігається через 1-2 тижні від початку лікування. При ректальному введенні диклофенак натрію швидко всмоктується слизовою оболонкою прямої кишки. Максимальна концентрація в плазмі крові досягається через 1-2 години. Період напіврозпаду становить у середньому 2 години.

Показання.
 Супозиторії застосовують як протизапальний засіб при ревматоїдному артриті, анкілозивному спондилоартриті (хвороба Бехтерєва), гострих подагричних, інфекційних, псоріатичних та травматичних артритах, остеоартрозах, спондилоартрозах, первинній дисменореї, аднекситі, запальних і дегенеративно-запальних захворюваннях, які супроводжуються больовим синдромом.

Протипоказання.
 Препарат протипоказаний при індивідуальній підвищеній чутливості до диклофенаку натрію, при ерозивно-виразкових захворюваннях шлунково-кишкового тракту (виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки, неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона), при вираженій нирковій або печінковій недостатності, порушеннях кровотворення, а також у періоди вагітності та лактації. Дитячий вік молодше 15 років. При необхідності застосування препарату у період лактації слід вирішити питання про припинення грудного вигодовування. 

Застереження при застосуванні.
 Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! Без консультації лікаря не застосовуйте препарат довше встановленого терміну! Якщо ознаки захворювання не почнуть зникати або ж, навпаки, стан здоров'я погіршився, або виникли небажані реакції, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування препарату.

Взаємодія з лікарськими засобами.
 Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря. Супозиторії ректальні з диклофенаком натрію не призначають у поєднанні з іншими нестероїдними протизапальними та кортикостероїдними препаратами, враховуючи можливість посилення побічної дії. Терапевтична ефективність диклофенаку при одночасному застосуванні з саліцилатами знижується, при цьому посилюється ульцерогенна дія останніх на слизову оболонку шлунка. Диклофенак натрію не рекомендується також хворим, які приймають дигоксин або літій (через небезпеку збільшення концентрацій цих препаратів). З обережністю, під ретельним контролем стану системи зсідання крові, допускається приймати диклофенак натрію у поєднанні з гепарином і кумариновими антикоагулянтами. Слід також враховувати, що препарат виявляє здатність послаблювати дію діуретичних засобів, зокрема, салуретиків тіазидної групи і фуросеміду.

Особливі вказівки.
 Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! З обережністю приймають препарат при артеріальній гіпертензії, серцевій недостатності, колагенозах, хронічних обструктивних захворюваннях дихальних шляхів, бронхіальній астмі, поліпах слизової оболонки носа, сінній гарячці, у старечому віці. При довготривалому лікуванні необхідні періодичний контроль формули крові і функції печінки, аналіз калу на приховану кров. Слід бути обережним при виконанні робіт, що потребують підвищеної уваги. З обережністю застосовують під час керування транспортними засобами та механізмами.

Спосіб застосування та дози.
 Доза препарату залежить від характеру, ступеня тяжкості та клінічного перебігу захворювання. Зазвичай дорослим і дітям старше 15 років вводять ректально по 1 супозиторію 2 рази на добу (вранці та ввечері) протягом 10-15 днів. Максимальна добова доза - 3 супозиторії на добу. Передозування. Запаморочення, головний біль, гіпервентиляція, сплутаність свідомості, розлад шлунково-кишкового тракту (нудота, блювання, біль у ділянці живота, кровотечі), розлад функцій печінки і нирок. Лікування: промивання шлунка, введення активованого вугілля, симптоматична терапія, спрямована на усунення підвищення артеріального тиску, порушення функції нирок, судом, подразнення шлунково-кишкового тракту, пригнічення дихання. Для проведення симптоматичної терапії необхідно звернутись до лікаря.

Побічні ефекти.
 Препарат зазвичай добре переноситься. В окремих хворих при індивідуальній підвищеній чутливості до диклофенаку натрію можуть спостерігатися симптоми місцевого подразнення слизової оболонки прямої кишки (свербіж, печіння), запори, метеоризм. У випадку перевищення рекомендованих доз можливі системні побічні ефекти, характерні для диклофенаку та інших нестероїдних протизапальних засобів (нудота, відрижка, неприємні відчуття в епігастральній ділянці, діарея, головний біль, запаморочення), шкірні алергічні реакції, що потребує зменшення дози препарату. У випадку виявлення негативних впливів або інших негативних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Упаковка.
 По 5 супозиторіїв у контурній чарунковій упаковці. По 2 контурні чарункові упаковки в пачці.

Правила відпуску.
 За рецептом.

Аналоги:


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться