онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ЛЕЦИТ+В-ВИТ №30

ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ЛЕЦИТ+В-ВИТ №30

Быстрый заказ ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ЛЕЦИТ+В-ВИТ №30

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Склад

Активні інгредієнти: лецитин 500 мг, вітамін Е 15 мг, нікотинамід 13,5 мг, вітамін В1 2,1 мг, вітамін В2 2,4 мг, вітамін В6 2,4 мг, вітамін В12 3 мкг, кислота фолієва 200 мкг.

Допоміжні речовини: олія соєва , моно- та дігліцериди жирних кислот Е471, желатин, гліцерин Е422, сорбітол Е420, заліза оксид Е172.

Лецитин – є життєво важливою і незамінно поживною речовиною для головного мозку та зміцнення нервової системи. Віе бере участь у формуванні клітинних мембран і є компонентом нервової тканини, становить основу мієлінової оболонки нервових клітин і волокон. Лецитин бере участь у багатьох життєво важливих біологічних процесах і функціях організму. Лецитин забезпечує нормальний обмін жирів, покращує роботу мозку та серцево- судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів A, D, E і К, підвищує опір організму до дії токсичних речовин, стимулює жовчовиділення, утворення еритроцитів та гемоглобіну. До складу лецитину входять важливі сполуки – холін і лінолева кислота, необхідні для проведення нервових імпульсів, для транспортування і розподілу жирових речовин в клітинах організму, головного мозку та нервових клітинах. Крім цього, лецитин сприяє нормалізації ваги. Лецитин зміцнює пам'ять та покращує концентрацію уваги.

Вітамін Е – природний антиоксидант, стимулює функції статевих залоз, сприяє підвищенню життєвого тонусу, підтримує роботу серцевого м'яза. При дефіциті вітаміну Е спостерігаються неврологічні порушення, зміни кровотворної системи. Вітамін Е необхідний для засвоєння інших вітамінів, важливий для загального стану здоров'я та працездатності.

Нікотинамід (вітамін РР) – має вирішальне значення для вироблення енергії і підтримки благополуччя функціонування організму на багатьох рівнях, особливо для здоров'я серця і оптимального кровообігу . Він бере участь більш ніж в півсотні реакцій, в ході яких цукор і жир перетворюються в енергію. Сприяє зниженню рівня холестерину, важливий для нормального стану шкіри і нервової системи.

Вітамін В1 (тіамін) – необхідний для вуглеводного обміну речовин, нервових клітин, серцевого м'язу, вироблення енергії, росту, апетиту, травлення. Ті, хто вживає багато вуглеводів, потребують вищих рівнів прийому тіаміну , як і ті, хто зловживає алкоголем, курці та люди, що піддаються надмірному стресу . Антиокисна роль тіаміну може допомогти попередити втрату еластичності шкіри. При нестачі в їжі цього вітаміну відбувається неповне згорання вуглеводів, в крові накопичується піровиноградна та молочні кислоти, що призводять до розладу нервової системи .

Вітамін В2 (рибофлавін) – інтенсифікує процеси обміну речовин в організмі, беручи участь в метаболізмі білків, жирів і вуглеводів. Необхідний для утворення червоних кров'яних тілець та антитіл, для дихання і росту клітин. Він полегшує поглинання кисню клітинами шкіри, нігтів та волосся. Однією з найцінніших якостей рибофлавіну є його здатність прискорювати в організмі перетворення піридоксину – вітаміну В6 – на його активну форму.

Вітамін В6 (піридоксин) – бере участь в синтезі нуклеїнових кислот, що перешкоджають процесам старіння в організмі. Підтримує імунітет, беручи участь в синтезі антитіл. Необхідний для нормальної роботи центральної нервової системи. Піридоксин необхідний для повноцінного засвоєння вітаміну В12.

Вітамін В12 (ціанокобаламін) – необхідний для функціонування нервових клітин. Відіграє важливу роль при синтезі мієліну – захисного шару нервових стовбурів головного та спинного мозку.

Фолієва кислота – бере активну участь в процесах регуляції функцій органів кровотворення, позитивно впливає на функції кишківника і печінки, підтримує імунну систему, сприяє нормальному утворенню і функціонуванню білих кров'яних тілець. Також фолієва кислота необхідна для біосинтезу білка, позитивно впливає на продуктивну роботу мозку, особливо кісткового, підтримує імунну систему, допомагає завоювати інші вітаміни групи В.

Раціональна комбінація лецитину, вітамінів групи В та вітаміну Е для підтримки розумової діяльності та психічного самопочуття при підвищених навантаженнях.

Рекомендації щодо застосування

«Доппельгерц® актив Лецитин+В- вітаміни» може бути рекомендований лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело лецитину (фосфоліпідів), антиоксидантів, вітамінів групи В та фолієвої кислоти для створення оптимальних умов функціонування організму людини при зниженні розумової та фізичної працездатності, концентрації уваги, а також при підвищеному розумовому та психічному навантаженні.

Спосіб застосування та рекомендована доза

Вживати «Доппельгерц актив Лецитин+В- вітаміни» дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі на день під час прийому їжі, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Курс застосування становить 1 місяць. У разі необхідності курс можна повторити. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження при застосуванні

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації.

Фарма випуску:

Капсули масою 1,0 г (по 10 або 15 капсул у блістері, по 1, 2 або 3 блістери в коробці)

Зберігання

При температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Інформація для хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 6,5 ккал/кДж та 0,001 хлібних одиниць.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко.КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться