онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Доппельгерц Актив Менолайф капс.№30 диет.добав.

Доппельгерц Актив Менолайф капс.№30 диет.добав.

Быстрый заказ Доппельгерц Актив Менолайф капс.№30 диет.добав.

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Доппельгерц Актив Менолайф - природна альтернатива гормональної замісної терапії, комплексне розв'язання делікатних проблем жіночого організму в період пре- і менопаузи. Дана дієтична добавка може бути рекомендована лікарем, як додаткове джерело фітоестрогенів, гамма-ліноленової кислоти (ГЛК) і вітамінів для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування жіночого організму в період пре- і менопаузи, а також після оваріоектомії.

Менопауза (або клімакс) - особливий період в житті кожної жінки, коли відбуваються значні зміни гормонального фону. Клімактеричний синдром має характерні прояви, що стосуються як психоемоційної сфери (дратівливість, емоційна лабільність, розлади сну, зниження працездатності, пам'яті та концентрації уваги), так і фізіології (часте відчуття припливів до верхньої половини тіла, відчуття жару, пітливість, прогресуюча атрофія сечостатевої системи, розвиток остеопорозу, високий ризик розвитку переломів).

Сучасна стратегія ГЗТ передбачає забезпечення максимального лікувального ефекту при мінімальних побічних реакціях. Застосування Доппельгерц Актив Менолайф забезпечує кращу переносимість і більшу безпеку при профілактиці та комплексному лікуванні симптомів клімаксу. Рослинні гормони, що входять до складу дієтичної добавки мають ряд позитивних властивостей і пом'якшують симптоми клімаксу.

Властивості активних компонентів:

Олія примули вечірньої - джерело гамма-ліноленової (ГЛК) і олеїнової кислот, що стимулюють синтез простагландинів, мають протизапальну і протимікробну дію
Концентрат червоної конюшини - містить ізафлавони - природні фітоестрогени, які за хімічною структурою ідентичні гормону естрадіолу, що виробляється в організмі жінки.
Біотин - вітамін, важливий для здоров'я шкіри, волосся і нігтів
Цинк - необхідний для функціонування ендокринної системи, включаючи статеві гормони, сприяє регуляції активності сальних залоз, необхідний для утворення колагену, покращує захисні можливості імунної системи, сприяє швидкому загоєнню ран.

Дія, що чиниться:
  • знижується ризик до розвитку серцево-судинних хвороб і атеросклерозу
  • поліпшується засвоєння кальцію
  • зміцнюється імунітет внаслідок протимікробних та противірусних характеристик компонентів
  • підвищується настрій, зникають неприємні припливи
  • поліпшується стан шкіри, волосся і нігтів.
Спосіб застосування:

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час або після їди, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Рекомендований термін споживання: не менше 30 діб, тривалість курсу узгоджується з лікарем. Не застосовувати препарат, як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання:

Підвищена чутливість до компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Інформація для хворих на цукровий діабет: кожна капсула містить 21 kJ (кДж) / 5 kcal (ккал) і не містить хлібних одиниць.

Умови та термін зберігання:

Зберігати при температурі не вище 25 ° С, в сухому і недоступному для дітей місці. Термін придатності: 3 роки від дати виробництва.

Форма випуску:

Капсули масою 1145 mg (мг) (по 10 капсул в блістері, по 1 або 3 блістери в пачці).

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться