онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ГЛЮК.+ХОНДР №30

ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ГЛЮК.+ХОНДР №30

Быстрый заказ ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.ГЛЮК.+ХОНДР №30

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Склад

2 капсули (добова доза) містять: 1500 мг глюкозаміну сульфату та 200 мг ходроітину сульфату.

Фармокологічна дія:

Глюкозамін та ходроітин приймають активну участь в біосинтезі з'єднувальної тканини, стимулюють регенерацію хрящової тканини, попереджують та сповільнюють резорбцію кісткової тканини.

Глюкозамін є будівельним матеріалом для хрящової тканини, при нестачі його в організмі підсилюються процеси дегенерації хрящової тканини, виникає запалення, що в кінці кінців проводить призводить до остеоартрозу. Глюкозамін має хондропротекторні властивості, зменшує дефіцит гликозамінів в організмі, приймає участь в біосинтезі протеогліканів та гіалуронової кислоти. Завдяки спорідненності з хрящовою тканиною, глюкозамін ініціює процес фіксації сірки при синтезі хондроітинсірчаної кислоти. Глюкозамін пригнічує утворення суперокисних радикалів та ферментів, які зумовлюють пошкодження хрящової тканини (коллагенази та фосфолипази), попереджує руйнівну дію глюкокортикоїдів по відношенню до хондроцитів та порушення біосинтезу глікозаміногліконів, спричинену нестероїдними протизапальними препаратами.

Для підсилення ефекту глюкозамін необхідно поєднувати з хондроітином. Останній є високомолекулярним мукополісахаридом, який у великих кількостях міститься в хрящах, кістках та з'єднувальній тканині. Хондроітин сповільнює резорбцію кісткової тканини та знижує втрати кальцію, покращує фосфорно-кальцієвий обмін в хрящовій тканині, прискорює процеси їх репарації, гальмує процеси дегенерації хрящів та руйнування з'єднувальної тканини. Інгібує ферменти, що негативно діють на суглобові хрящі (еластаза, гіалуронідаза), стимулює синтез глюкозамінгліканів, сприяє регенерації суглобової сумки, підтримує в'язкість синовіальної рідини.

Речовини, що входять до складу Доппельгерц® актив Глюкозамін+Хонроітин покращують функціонування суглобів та збільшують їх рухливість. Досліждення показали, що застосування 1500 мг глюкозаміну на добу покращує рухливість суглобів. Досягнутий ефект покращення рухливості, як правило, характеризується значною стійкістю (зберігається до 3 місяців після закінчення прийому)

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована лікарем, як додаткове джерело глюкозаміну та хондроітину при підвищеному навантаженні на суглоби (надмірна вага , заняття спортом та інші інтенсивні фізичні навантаження), при травах суглобів або сухожилля, обмеженій або нестачі рухливості суглобів, менопаузі та похилому віці для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Застереження при застосуванні

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації.

Спосіб вживання

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількості води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання

1-2 місяці. Повторний курс можливий за рекомендацією лікаря.

Форма випуску

Капсули масою 1,23 г (по 10, 30, 60 капсул у блістерах упаковані в картонні коробки).

Зберігання

При температурі не вище 25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності до застосування:

3 роки від дати виробництва.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться