онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



ГЕКСОРАЛ ЛОРСЕПТ ЛИМОН ЛЕД.№16

ГЕКСОРАЛ ЛОРСЕПТ ЛИМОН ЛЕД.№16

Быстрый заказ ГЕКСОРАЛ ЛОРСЕПТ ЛИМОН ЛЕД.№16

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Фармакологічні властивості

Антисептичний комбінований лікарський засіб для місцевого застосування при інфекційних захворюваннях горла.

Фармакодинаміка.

Препарат має антисептичні властивості. Ефективність препарату зумовлена наявністю двох антибактеріальних компонентів широкого спектра дії – амілметакрезолу та спирту 2,4-дихлорбензилового, що є активними відносно широкого спектра грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів (стафілококи, пневмококи, фузобактерії та особливо Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Haemophilus influenzae, Branhamella catarrhalis) і чинять протигрибкову дію. Вони перешкоджають приєднанню вторинної бактеріальної інфекції при вірусних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Амілметакрезол руйнує структуру білків бактерій, що забезпечує бактерицидну дію. Спирт 2,4-дихлорбензиловий має бактеріостатичну дію за рахунок зневоднення бактеріальної клітини. Натуральні лікувальні добавки, що входять до складу препарату, зменшують больові відчуття в горлі, чинять пом’якшувальну дію на слизову оболонку.

Фармакокінетика.

Системна абсорбція компонентів препарату низька.

Показання

Симптоматичне лікування інфекційно-запальних захворювань ротової порожнини та глотки.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів лікарського засобу.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

Невідома.

Особливості щодо застосування

Якщо симптоми захворювання зберігаються довше 2 днів і супроводжуються високою температурою, головним болем, нудотою, блюванням або іншими проявами, необхідно звернутися до лікаря. Не слід перевищувати зазначену дозу.

З обережністю застосовувати хворим на епілепсію, хворим із порушенням серцевої провідності, шоком, із захворюваннями печінки.

Пацієнтам, хворим на цукровий діабет, необхідно враховувати, що препарат містить сахарозу, розчин глюкози.

Пацієнтам з рідкісною спадковою непереносимістю фруктози, синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції або недостатністю сахарази-ізомальтази не слід застосовувати цей препарат.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Адекватних і суворо контрольованих клінічних досліджень застосування комбінації спирту 2,4-дихлорбензилового та амілметакрезолу в період вагітності або годування груддю не проводилося, але підвищеного ризику виникнення вад розвитку, спонтанних абортів або зменшення маси тіла при народженні не очікується. Не встановлено, чи проникають спирт 2,4-дихлорбензиловий та амілметакрезол або їхні метаболіти в грудне молоко.

Не слід застосовувати препарат у період вагітності або годування груддю, якщо тільки потенційна користь лікування для матері не переважує можливі ризики для плода, що розвивається, або для немовляти. Проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням у період вагітності або годування груддю.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

Застосування препарату в рекомендованому дозуванні не впливає на здатність керувати транспортними засобами або працювати з потенційно небезпечними механізмами.

Спосіб застосування та дози

Дорослі та діти віком від 6 років.

Рекомендується приймати по 1 льодянику «Гексорал® Лорсепт зі смаком лимона» кожні 2–3 години; максимальна добова доза – 8 льодяників.

Повільно розсмоктувати один льодяник у роті. Не жувати та не проковтувати цілий льодяник.

Тривалість курсу лікування становить 5–7 днів.

Діти.

Не застосовувати дітям віком до 6 років.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться