онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Быстрый заказ БАЛЬЗАМ ВИГОР Р-Р ОРАЛ. 250МЛ

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

БАЛЬЗАМ “ВІГОР”

(BALSAMUM “VIGOR”)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:прозорарідина золотисто-коричневого кольору, із специфічним запахом;

склад:водно-спиртовий екстракт із 9 рослин (кореневище аїру тростинного 0,325г, листя бобівника трилистого 0,065 г, трава деревію 0,432 звичайного, корадуба звичайного 0,0325 г, плоди кропу пухнастого 0,185 г, кореневища з коренямилевзеї (великоголовника) 0,03 г, квіти липи серцелистої 0,3775 г, листя м’ятиперцевої 0,135 г, трава полину гіркого 0,065 г);

Допоміжні речовини: колер, цукровий пісок, спирт етиловий 96%, вода очищена.

Форма випуску.Бальзам для перорального застосування.

Фармакотерапевтична група.Тонізуючі засоби. Код АТС А 13А.

Фармакологічні властивості.Бальзам “Вігор” має адаптогенну, антистресову, антитоксичну, протизапальну дію, покращує розумову та фізичну працездатність, сприяє травленню, нормалізації функцій серцево-судинної системи. Препарат підвищує резистентність організму до різних ендо- та екзогенних факторів, гіпоксії, активує ретикулоендотеліальну систему, маєпевний імунокоригую чий ефект та антиалергічні властивості.

Показання для застосування.Фізичні та емоційні перевантаження, стреси, астено-вегетативний синдром (втомлюваність, зниження працездатності, неврастенія, порушення сну); запалення верхніх дихальних шляхів; період реконвалесценції після тяжких інфекційних захворювань. Як профілактичний засіб особам, які працюють в умовах впливу хімічних, променевих і температурних факторів та з метою покращання імунітету.

Спосіб застосування та дози.Бальзам “Вігор” призначають дорослимвнутрішьно, по 20 - 30 мл 2 - 3 рази на добу, під час їди. Курс лікування становить 14 днів, за необхідності може бути продовжений до 30 днів.

Повторний курс можливий після перерви прийому препарату тривалістю 5 -7 днів.

Побічна дія.Може спостерігатися індивідуальна непереносимістькомпонентів препарату, у таких випадках препарат відміняють. При тривалому застосуванні препарату можливий розчиток алкогольної залежності.

Протипоказання.Бальзам “Вігор” не рекомендується приймати при гострих і хронічних отруєннях різними хімічними речовинами, при тяжких формах ішемічної хвороби серця та есенціальної гіпертензії; виражених порушеннях функції печінки та нирок; епілепсії; хворим

на алкоголізм; вагітним, жінкам у період лактації; дітям до 16 років; при підвищеній чутливості до компонентів препарату.

Передозування.

Симптоми: ознаки сп’яніння, пригнічення дихання, при тяжкому отруєнні –коматозний стан.

Лікування: негайне видалення препарату зі шлунка (штучне блювання та промивання шлунка), симптоматична терапія; у тяжких випадках – інфузійневведення 40% розчину глюкози з тіаміну хлоридом, оксигенотерапія, форсований діурез, апаратне дихання.

При довго тривалому застосуванні бальзаму у дозах, що перевищують рекомендовані, можливо підвищення артеріального тиску, головний біль, розвиток залежності від алкоголю.

Особливості застосування.Препарат не призначають особам, операторська діяльність яких потребує підвищеної уваги; препарат може впливати на здатність керувати траснпортними засобами і працювати зі складними механізмами.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.При одночасному застосуванні бальзаму знітрофуранами, метронідазолом можливий розвиток антабусопобідного ефекту, зпер оральними протидіабетичними препаратами, похідними сульфанілової кислоти –розвиток гіпоглікемічної коми, з кислотою ацетил саліциловою – підвищення ризику розвитку виразки шлунка, зі снодійними засобами – пригнічення дихального центру.

Умови та термін зберігання.Зберігати у недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі до 25°С. Термін придатності – 2роки.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться