онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Атоксил пак.2г N20 саше

Атоксил пак.2г N20 саше

Быстрый заказ Атоксил пак.2г N20 саше

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Атоксіл (Атоксил) Інструкція

Порошок для приготування суспензії по 12/10/2 г

Листок-вкладиш. Інформація для пацієнта

Прочитайте уважно цей листок-вкладиш перед тим, як розпочати застосування препарату! Зберігайте цей листок-вкладиш. Вам може знадобитися перечитати його. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, проконсультуйтеся з Вашим лікарем. Цей препарат призначений особисто Вам, і не слід передавати його іншим особам. Це може завдати шкоди їхньому здоров'ю, навіть якщо симптоми їхнього захворювання подібні до тих, які спостерігаються у Вас.

Склад лікарського засобу:

діюча речовина: кремнію діоксид (високодисперсний);

1 пляшка містить 12 г порошку кремнію діоксиду (високодисперсного);

1 флакон містить 10 г порошку кремнію діоксиду (високодисперсного);

1 пакет-саше містить 2 г порошку кремнію діоксиду (високодисперсного).

Лікарська форма.

Порошок для приготування суспензії.

Фармакологічні властивості.

Атоксіл має виражені сорбційні властивості, виявляє дезінтоксикаційну, протимікробну та ранозагоювальну дію. Адсорбує з травного тракту і виводить з організму ендогенні та екзогенні токсичні речовини різного походження, у тому числі харчові та бактеріальні алергени, мікробні ендотоксини та інші отруйні речовини, токсичні продукти, що утворюються в процесі гниття білків у кишечнику. Сприяє транспорту з внутрішнього середовища організму (кров, лімфа, інтерстицій) у травний тракт за рахунок концентраційних та осмотичних градієнтів різноманітних токсичних продуктів, у тому числі середніх молекул, олігопептидів, амінів та інших речовин з подальшим виведенням з організму. Препарат практично не всмоктується.

Показання

Гострі кишкові захворювання, що супроводжуються діарейним синдромом (сальмонельози, харчові токсикоінфекції); у комплексній терапії вірусних гепатитів А і В.

Зовнішньо - лікування гнійних ран, трофічних виразок та опіків.

Протипоказання.

Підвищена чутливість до кремнію діоксиду;

виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки у стадії загострення;

виразки і ерозії слизистих оболонок тонкого і товстого відділів кишечника;

непрохідність кишок;- діти до 1 року.

Застереження при застосуванні

Не рекомендується вживання через рот сухого порошку, пил якого може викликати подразнення слизових оболонок і верхніх дихальних шляхів. Атоксіл при використанні його в комплексній терапії слід приймати за годину до прийому інших пероральних лікарських засобів через їх можливу абсорбцію і відповідно - зниження ефективності. Вагітність і годування груддю. У зв'язку з відсутністю даних про застосування Атоксілу під час вагітності і годування груддю призначення препарату не рекомендується. Вплив на здатність керувати автомобілем або працювати зі складними механізмами. Не впливає.

Взаємодія з лікарськими засобами

Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря! Під час лікування препаратом не приймайте ні яких інших лікарських засобів (у тому числі й тих, що відпускаються без рецепта) без попередньої консультації з лікарем. Неконтрольоване лікування може зашкодити Вашому здоров'ю. При одночасному застосуванні Атоксіла з ацетилсаліциловою кислотою посилювалися процеси дезагрегації тромбоцитів, У комплексній терапії з нікотиновою кислотою і симвастатином Атоксіл проявляє синергічну дію - сприяє зниженню рівня атерогенних фракцій ліпідного спектру крові і підвищенню рівня холестерину ліпопротеїнів високої щільності.

Застосування Атоксілу при інтракорпоральній сорбційній детоксикації у поєднанні із стандартними розчинами антисептиків (фурацилін, біфуран, трифуран, хлоргексидину біглюконат та ін.) підвищує ефективність лікування гнійно-залальних захворювань.

Спосіб застосування та дози.

Необхідну кількість препарату (2 - 4 г) ретельно розмішують в 50 - 100 мл (1 /4 - 1 /2 склянки) нейтральної негазованої або охолодженої кип'яченої води до утворення однорідної суспензії (для пакетів-саше), пляшку або флакон з порошком відкривають, додають нейтральну негазовану або охолоджену кип'ячену воду до мітки 250 мл, перемішують до утворення однорідної суспензії.

Добова доза для дорослих і дітей старше 7 років складає 12 г, при необхідності добова доза може бути збільшена до 24 г, для дітей від 1 до 7 років добова доза складає 150 - 200 мг на 1 кг ваги тіла. Добову дозу розподіляють на 3-4 прийоми. Максимальна разова доза не повинна перевищувати половини добової дози. Приготовану водну суспензію препарату приймають всередину за годину до їжі або прийому лікарських засобів. При гострих кишкових захворюваннях та при комплексній терапії вірусних гепатитів у дорослих і дітей старше 7 років лікування доцільно починати з максимальної разової дози - 7-10 г, препарат приймають 2-3 рази на добу. Якщо хворий не може приймати ентеросорбент самостійно, суспензія Атоксілу вводиться в шлунок через зонд. Курс лікування складає 3-5 днів. У важких випадках може бути продовжений до 10 - 15 днів. Лікування вірусних гепатитів проводять в дозах, вказаних вище. Тривалість курсу складає 7 - 10 діб і залежить від тяжкості перебігу захворювання. Зовнішнє застосування.

Після очищення рани наносять порошок шаром 3 - 5 мм та закривають сухою асептичною пов'язкою. Перев'язки роблять через добу, до очищення рани.

Побічні ефекти

У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій обов'язково порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату!

Препарат зазвичай добре переноситься. В деяких випадках можливі закрепи.

Термін придатності.

3 роки.

Готову суспензію зберігати у щільно закритому флаконі при температурі від 8 до 15°С не більше 32 годин. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці!

Умови зберігання.

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці при температурі від 15 до 25°С.

Упаковка.

По 12 г порошку в скляних пляшках, по 1 пляшці в пачці з картону;

по 10 г порошку в пластикових флаконах, по 1 флакону в пачці з картону;

по 2 г порошку в пакетах-саше, по 20 пакетів-саше в пачці з картону.

Правила відпуску.

Без рецепта.

Назва та адреса виробника.

TOB «Орісіл - Фарм», Україна, 79008, м. Львів, вул. Лесі Українки, 43/11 а.

Назва та адреса виробника.

TOB «Орісіл - Фарм», Україна, 77300, Івано-Франківська обл, м. Калуш, вул. Заводська, 1Б (для флаконів по 10 г та пакетів-саше по 2 г).

Назва та адреса виробника.

ВАТ «Львівська фармацевтична фабрика», Україна, 79011, м. Львів, вул. Свенціцького, 5 (для пляшок по 12 г).

Аналоги:


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться