онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Артрон Комплекс Плюс табл.п/о №60

Артрон Комплекс Плюс табл.п/о №60

Быстрый заказ Артрон Комплекс Плюс табл.п/о №60

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Склад

глюкозаміну сульфат 2KCl (з ракоподібних), натрієва сіль хондроїтину сульфату, L-цистеїну гідрохлориду моногідрат, наповнювач - мікрокристалічна целюлоза, стабілізатор - полівінілполіпіролідон, натрію кроскармелоза, декстроза, мальтодекстрин, антиспікаючі агенти – магнію стеарат, кремнію діоксид, оболонка таблетки (глазуруючий агент - полівініловий спирт, барвник - титану діоксид, глазуруючий агент - поліетиленгліколь, антиспікаючий агент - тальк, барвники – заліза оксид жовтий, заліза оксид червоний, заліза оксид чорний).

1 таблетка містить: Глюкозаміну сульфат 500 мг Хондроїтину сульфат 300 мг L-цистеїн 100 мг

Загальна характеристика

Артрон® Комплекс Плюс містить хондроїтину сульфат, глюкозаміну сульфат, L-цистеїн. Хондроїтин є головним компонентом хряща. Хрящ, в якому міститься необхідна кількість хондроїтину, має правильну еластичність і механічні властивості. В здоровому організмі в достатній кількості наявний глюкозамін, який сприяє утворенню синовіальної рідини та підтриманню її необхідного рівня. L-цистеїн – це сірковмісна амінокислота, яка сприяє формуванню колагену – основи сполучної тканини організму. Глюкозамін і хондроїтин є натуральними компонентами, присутніми в організмі людини, головними складовими хрящової тканини. L-цистеїн Амінокислота, що природно синтезується в організмі.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована для корекції раціонів харчування дорослих, як додаткове джерело хондроїтину, глюкозаміну та L-цистеїну.

Застереження

не слід застосовувати у людей, які мають індивідуальну непереносимість компонентів продукту, дітям, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю. Особам, що мають захворювання щитоподібної залози, слід проконсультуватися з лікарем-ендокринологом. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря. Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

дорослим по 2 таблетки на добу, запиваючи склянкою води.

Термін вживання

узгоджується з лікарем.

Форма випуску

таблетки, вкриті плівковою оболонкою, масою 1,52 г. По 60 таблеток у флаконі.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C. Зберігати в захищеному від вологи місці.

Термін придатності

2 роки.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться