Каталог товарів
Наші партнери

Ніцетіл (nicetile)

Будь ласка, обов'язково дочекайтеся дзвінка від нашого оператора для підтвердження замовлення після його оформлення.

Ніцетіл (nicetile), амп. 500 мг 4 мл, №5 Склад

Доставка цього товару здійснюється кур'єрськими службами зі складу.
Час доставки з Вами узгодить оператор.
Код товару:
14205
Виробник:
АльфаСигма (Італія)
Придатний до:
31.05.2025
Наявність:
На складі

Категорія:

Протидіабетичні, Судинні

1 400,00 грн

Увага!
Препарат Ніцетіл (nicetile), амп. 500 мг 4 мл, №5 є рецептурним, перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь у лікаря.

Зовнішній вигляд упаковки може відрізнятися від зображеного

Ніцетіл (nicetile), cаше порошок по 500 мг., №20 Склад

Доставка цього товару здійснюється кур'єрськими службами зі складу.
Час доставки з Вами узгодить оператор.
Код товару:
14154
Виробник:
АльфаСигма (Італія)
Придатний до:
28.02.2025
Наявність:
На складі

Категорія:

Протидіабетичні, Судинні

1 380,00 грн

Увага!
Препарат Ніцетіл (nicetile), cаше порошок по 500 мг., №20 є рецептурним, перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь у лікаря.

Зовнішній вигляд упаковки може відрізнятися від зображеного

Ніцетіл (nicetile), табл. по 500 мг, №30 Склад

Доставка цього товару здійснюється кур'єрськими службами зі складу.
Час доставки з Вами узгодить оператор.
Код товару:
14335
Виробник:
АльфаСигма (Італія)
Придатний до:
28.08.2025
Наявність:
На складі

Категорія:

Протидіабетичні, Судинні

1 420,00 грн

Увага!
Препарат Ніцетіл (nicetile), табл. по 500 мг, №30 є рецептурним, перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь у лікаря.

Зовнішній вигляд упаковки може відрізнятися від зображеного

Інструкція і опис для ніцетил (nicetile) амп. 500 мг 4 мл. №5

Ніцетил - препарат використовується при первинних і вторинних ураженнях нервової системи.

NICETILE (ніцетил)

Класифікація ATX:

N06BX12 Ацетілкарнітін Фармакогруппа:

Інші метаболіка Класифікація нозологическая (МКБ-10):

G61 Полінейропатія (запальна) G63.2 Полінейропатія (діабетична) G93.4 неуточнений енцефалопатія

G54 Ураження нервових сплетінь і корінців G46 Мозкові (судинні) синдроми при хворобах цереброваскулярного типу

Форма випуску та склад препарату: Таблетки В 1 таблетці, вкритій оболонкою, яка розчиняється в кишечнику, міститься 590 мг гідрохлориду L-ацетілкарнітіна, що аналогічно 500 мг внутрішньої солі.

Додаткові елементи: диметикон - 3,1 мг, діетилфталат - 9,4 мг, ацетофталат целюлози - 22,5 мг, стеарат магнію - 7 мг, МКЦ - 47 мг, ПВП - 56 мг.

Таблетки знаходяться в блістері, по 10 штук в кожній. Три блістери вміщені в коробку.

Гранули, призначені для підготовки розчину, прийнятого всередину У 1 пакеті знаходиться гідрохлориду L-ацетілкарнітіна 590 мг (аналог 500 мг внутрішньої солі). Додаткові елементи: манітол - 749 мг, розпушувач, бікарбонат натрію - 70 мг, гідроксипропілцелюлоза - 20 мг, натрію сахарин - 20 мг, кремнію преципитат - 1 мг. Препарат поміщений в пакетики, які по 20 штук упаковані в коробку з картону. Ліофілізат для ін'єкційного розчину 1 флакон містить 500 мг гідрохлориду L-ацетілкарнітіна. Додаткові елементи: манітол - 300 мг. Вода для ін'єкцій знаходиться в 4 мг ампулі. Ліофілізат знаходиться у флаконі, в комплект входить ампула з водою, 5 комплектів поміщені в коробку з картону. Порошок, з якого готується розчин для внутрішнього застосування Випускається у флаконах з темного скла, в 1 флаконі знаходиться 12 г гідрохлориду L-ацетілкарнітіна (аналог 10,17 мг внутрішньої солі). Додаткові елементи: ПВП - 0,312 г, пропив-п-гідроксибензоат - 0,0007 г, метил-п-гідроксибензоат - 0,003 г.

Фармакодія:
Вплив фармакологічного характеру активізує енергетичний обмін. Ацетілкарнітін є натуральним ізомер елемента, який присутній в фізіологічних умовах в різноманітних тканинах і органах (включаючи центральну нервову систему), бере участь у метаболізмі вуглеводів і жирних кислот. У патологічних випадках ніцетил проявляє нейропротекторну вплив, головним чином на мітохондрії (органели) нейронів і на самі нейрони, крім того, як трофічний момент сприяє відновленню клітинної структури. Фармакологічна динаміка: Підвищує енергетичну вироблення, що вимагається для регенераційних процесів, удосконалює фосфоліпідний синтез для мембранного побудови. Показання до застосування ніцетил: Синдроми инволюционного виду на тлі енцефалопатій (судинних), пошкодження нервів периферії (радикулярні, стовбурові, запальні, механічні), нейропатія (діабетична). Протипоказання до застосування ніцетил: Особиста збільшена чутливість. Використання в періоди лактації та вагітності: Під час періодів лактації та вагітності (в 1 триместрі) ніцетил можна застосовувати лише під постійним наглядом лікаря з контролем всіх показників. Схема застосування препарату і дозування: ніцетил приймається всередину у вигляді гранул, порошку, таблеток. Відповідно до вказівок лікаря вживають від 0,5 до 1,5 г на добу по 2-3 прийоми. Гранули: пакет з препаратом розчиняється в воді (половина склянки). В / м, в / в: згідно рекомендацій лікаря 2-3 рази на добу по 0,5-1,5г. Порошок: порошок у флаконі розлучається до лінії, яка вказана на етикетці, розчинником (обсяг - 33 мл). Протягом 25 діб розчин можна зберігати в холодильнику. В 1 мл розчину знаходиться 308 мг L-ацетілкарнітіна.

На цій сторінці ви можете замовити товар Ніцетіл (nicetile), щоб потім забрати його в одній з наших точок самовивозу за ціною сайту.

Якщо у вас виникли якісь питання по товару або підбору аналогів для Ніцетіл (nicetile), ви можете проконсультуватися у нашого оператора-провізора по телефону. Так само у оператора ви можете дізнатися інформацію по наявності Ніцетіл (nicetile), можливість і терміни доставки.

Зверніть увагу, що актуальність ціни на Ніцетіл (nicetile) вказана вище в блоці інформації про товар. Якщо ж товару Ніцетіл (nicetile) «немає в наявності», то його ціна на момент продажу може відрізнятися від зазначеної на нашому сайті.

Цю сторінку Ви можете знайти в пошукових системах за запитом «Ніцетіл (nicetile) «Аптека 0303»» або ««Аптека 0303» Ніцетіл (nicetile) купити».