Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Артелак вплеск краплі очні 10 мл
292,40 ₴
Dr. Gerhard Mann (Германия)
Код товару:
232390
У список

Артелак вплеск краплі очні 10 мл

Упаковка В наявності
292,40 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Купити в 1 клік
Кур'єром
від 70 грн
від 48 годин
Самовивіз
Безкоштовно
за 15 хвилин
Нова Пошта
від 70 грн
2-3 днi
Укр Пошта
від 39 грн
2-5 днi
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Dr. Gerhard Mann (Германия)
шт. 1
Об'єм 10 мл
Інструкція

Артелак вплеск інструкція по застосуванню

Склад

зволожуючий офтальмологічний розчин, містить 0,24% гіалуронової кислоти (у вигляді натрієвої солі)
допоміжні речовини: калію хлорид, натрію хлорид, натрію фосфат додекагідрат, натрію дигідрофосфат дигідрат, вода для ін'єкцій.

Характеристика

Артелак Сплеск містить натуральний зволожувач гіалуронової кислоти (у вигляді натрієвої солі), яка входить до складу тканин здорового ока людини і його природної слізної плівки. Це природний сплеск свіжості, який забезпечує миттєве зволоження очей.

Артелак Сплеск - офтальмологічний розчин першого вибору для миттєвого заспокоєння і зволоження сухої слизової оболонки очей. Він природним шляхом освіжає і полегшує такі симптоми сухих очей, як роздратування, втому, сухість і навіть посилене сльозотеча.

Артелак Сплеск підходить для зволоження і повторного зволоження м'яких і жорстких контактних лінз, значно підвищуючи комфорт під час їх носіння протягом всього дня.

Артелак Сплеск, володіючи високою здатністю до зв'язування з водою, допомагає підтримувати товстий шар слізної плівки і стабілізувати її, швидко і природно зволожує і заспокоює суху слизову оболонку ока. Фактори, які відіграють певну роль у розвитку сухості і втоми очей:

  • спосіб життя і фактори навколишнього середовища: тривала робота за комп'ютером і, як наслідок, недостатнє моргання, кондиціонер, опалення, тютюновий дим, вітер, а також носіння контактних лінз
  • інші чинники: деякі системні захворювання, оперативні втручання на оці або прийом деяких лікарських препаратів (протизаплідні, антигістамінні і сечогінні засоби, блокатори &beta -адренорецепторів, спазмолітики).

Показання

мастило, зволоження і повторне зволоження при сухості слизової оболонки очей і при носінні як м'яких, так і жорстких контактних лінз протягом усього дня.

Рекомендації по використанню

закапувати по 1 краплі Артелак Сплеск в кожне око. Оскільки офтальмологічний розчин не містить консервантів, краплі можна використовувати щодня і стільки, скільки потрібно.

Увага! Перед першим використанням і якщо флаконом не користувалися протягом деякого часу: зняти захисний ковпачок, перевернути флакон вниз, притискати нажімной механізм приблизно 20 раз до появи першої краплі. Тепер пляшка готова до використання.

1. Помийте руки перед використанням препарату і тримайте флакон, як зазначено.

2. Знімайте захисний ковпачок з кінчика флакона перед кожним використанням. Уникайте контакту кінчика пляшки з пальцями або будь-якими іншими поверхнями, щоб запобігти можливому забрудненню.

3. Щоб закапати розчин, необхідно нахилити голову назад і обережно відтягнути нижню повіку пальцем вільної руки. Тримаючи флакон у вертикальному положенні кінчиком вниз над оком, притиснути нажімной механізм для нанесення 1 краплі в око. Не торкайтеся поверхні ока кінчиком пляшки, щоб запобігти можливим травмам. Закрити очей і повільно посувати їм, щоб рідина оптимально розподілилася по його поверхні.

4. Після кожного застосування струсити залишки краплі з кінчика флакона та закрити його захисним ковпачком.

Інноваційна система насоса багатодозового флакона Артелак Сплеск дозволяє відчути всі переваги використання крапель без консервантів, поєднаного з комфортом під час інстиляцій. Заявлений обсяг наповнення може бути повністю видалений з пляшки. Однак через особливості конструкції флакона в ньому може залишитися невелика кількість крапель.

Протипоказання

не використовувати продукт, якщо існує підвищена чутливість до будь-якого з його компонентів.

Особливі вказівки

у вкрай рідкісних випадках продукт може викликати алергічні реакції. Якщо це сталося, використання крапель слід припинити.

Інформація про безпеку для пацієнтів з важким пошкодженням рогівки: в окремих випадках при лікуванні офтальмологічними розчинами, що містять фосфати, повідомлялося про відкладення кальцію фосфату на рогівці.

Не торкатись поверхні очей кінчиком пляшки, щоб запобігти можливому пошкодження поверхні ока або забруднення розчину.

Струшувати можливі залишкові краплі після нанесення.

Почекати приблизно 15 хв, перш ніж використовувати інший продукт.

Не застосовувати офтальмологічний розчин через 6 міс з початку першого користування флаконом.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Не застосовувати препарат у разі пошкодження флакона.

Умови зберігання

при температурі 1-25 ° C.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку