Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Алтейка сироп 200 мл
107,80 ₴
Код товару:
248407
У список

Алтейка сироп 200 мл

Упаковка В наявності
107,80 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Купити в 1 клік
Кур'єром
від 70 грн
від 48 годин
Самовивіз
Безкоштовно
за 15 хвилин
Нова Пошта
від 70 грн
2-3 днi
Укр Пошта
від 39 грн
2-5 днi
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
шт. 1
Об'єм 200 мл
Інструкція

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату


АЛТЕЙКА®


Склад лікарського засобу:

діюча речовина: 5 мл сиропу містять алтейного кореня екстракту сухого (Althaeae radix еxtractum siccum) (4:1) (екстрагент - вода) в перерахунку на полісахариди &ndash 0 0075 г

допоміжні речовини: метилпарабен (Е 218) пропілпарабен (Е 216) етанол 96 % цукор кондитерський вода очищена.


Лікарська форма. Сироп.

Сиропоподібна рідина від світло-коричневого до червоно-бурого кольору зі специфічним запахом. У процесі зберігання допускається випадання осаду.


Назва і місцезнаходження виробника.

ТОВ « Тернофарм» .

Україна 46010 м. Тернопіль вул. Фабрична 4.

Тел./факс: (0352) 521-444 .


Фармакотерапевтична група. Засоби що застосовують при кашлі і застудних захворюваннях. Відхаркувальні засоби. Корені алтеї. Код АТС R05C А05.


Відхаркувальний засіб прямої дії. Рослинний препарат основними діючими речовинами якого є полісахариди а також пектини амінокислоти крохмаль тощо. Полісахариди препарату всмоктуються у кров частково виділяються бронхіальними залозами і чинять на слизову оболонку верхніх дихальних шляхів обволікаючу пом&rsquo якшувальну і протизапальну дію деякою мірою збільшуючи виділення рідкої складової бронхіального секрету і нормалізує її реологічні властивості (в&rsquo язкість еластичність адгезивність). Посилює перистальтичні рухи бронхіол і моторну функцію миготливого епітелію бронхів сприяючи виведенню мокротиння.


Показання для застосування. Комплексне лікування гострих і хронічних запальних захворювань органів дихання: ларингіти трахеїти бронхіти бронхіальна астма коклюш.


Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату.


Належні заходи безпеки при застосуванні. При застосуванні препарату слід дотримуватися рекомендацій лікаря.

У процесі зберігання допускається випадання осаду. Перед застосуванням збовтувати.

З обережністю застосовувати хворим на цукровий діабет оскільки до складу допоміжних речовин входить цукор кондитерський.


Якщо під час лікування розвивається задишка підвищення температури або з&rsquo являється гнійна мокрота необхідно негайно звернутися до лікаря.

Абсорбція препаратів які застосовуються одночасно може знижуватися. Інші препарати необхідно застосовувати за 1 годину до або через 1 годину після застосування екстракту кореню алтея.


Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю. Препарат не застосовують оскільки інформація щодо досвіду застосування препарату у період вагітності або годування груддю відсутня.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Застосування препарату зазвичай не впливає на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами але слід враховувати що у складі препарату міститься 96 % етанол.

Діти. Препарат застосовують дітям віком від 2 років. Препарат містить 2 % спирту (в 1 мл сиропу &ndash 0 02 мл спирту) тому дітям віком до 6 років перед прийомом сироп розвести у кип&rsquo яченій воді.


Спосіб застосування та дози. Препарат призначають до їди.

Дорослим та дітям від 14 років &ndash по 15 мл сиропу 4-6 разів на добу.

Дітям 6-14 років &ndash по 10 мл сиропу 4-6 разів на добу.

Дітям 2-6 років &ndash по 5 мл сиропу 4-6 разів на добу.

Дітям віком від 2 до 6 років визначену дозу сиропу розводять у необхідній кількості кип&rsquo яченої води (10-15 мл).

Тривалість курсу лікування визначається лікарем індивідуально залежно від ефективності терапії і зазвичай становить 7-14 днів.


Передозування. Випадки передозування препарату не описані.


Побічні реакції. Можливі алергічні реакції посилене слиновиділення подразнення слизової оболонки шлунка. У разі появи будь-яких небажаних реакцій слід припинити лікування препаратом та звернутися до лікаря.


Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Не рекомендується застосовувати одночасно з протикашльовими засобами (наприклад кодеїном).


Термін придатності. 2 роки.


Умови зберігання. У захищеному від світла місці при температурі не вище 25 оС.

Після розкриття зберігати не більше 14 діб при температурі від 8 оС до 15 оС.

Зберігати у недоступному для дітей місці!


Упаковка. По 100 мл у банках або флаконах або по 200 мл у флаконах вкладених у пачку разом з ложкою мірною або стаканом мірним.


Категорія відпуску. Без рецепта.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку