Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Аква Марис система для зрошення носу + пакетики-саше зі збагачененною травами сіллю №30
Спеціальна ціна 316,26 ₴ Звичайна ціна 351,40 ₴
Jadran (Хорватия)
Код товару:
203973
У список

Аква Марис система для зрошення носу + пакетики-саше зі збагачененною травами сіллю №30

Немає в наявності
Спеціальна ціна 316,26 ₴ Звичайна ціна 351,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Jadran (Хорватия)
шт. 1
Кількість в упаковці 30
Бренд Аква Маріс
Форма продукту Набор
Інструкція

Очищення носових ходів й відновлення слизової оболонки носа за допомогою системи Аква Маріс допоможе впоратися з проблемою ускладненого дихання у дітей й дорослих. Унікальні лікувальні властивості солей Адріатичного моря докладно описані в інструкції системи Аква Маріс, де також дані покрокові рекомендації по її використанню.

АКВА МАРІС СИСТЕМА ДЛЯ ПРОМИВАННЯ НОСА З МОРСЬКОЮ СІЛЛЮ (Akva Maris) інструкція для застосування

Склад:

морська сіль Адріатичного моря.

Нормальне дихання залежить від стану слизової оболонки носа. Застуда, алергічні реакції, запалення носових пазух, перебування в кімнаті з кондиціонером або центральним опалюванням, а також ряд інших ситуацій можуть посилити носову секрецію і привести до набряклості або навпаки, до сухості слизової оболонки носа. У подібних випадках нормально дихати неможливо. Утруднене дихання - це проблема, яка зустрічається як серед дітей, так і серед дорослих, вона заважає нашій повсякденній діяльності.

І саме море, і унікальне Адріатичне узбережжя, мають позитивну дію на дихальну систему. Застосовуючи цей продукт, який приготовлений на основі морської води, можливо досягти того ж природного ефекту, який з'являється, якщо жити біля моря протягом цілого року.

Люди, які живуть поруч з морем, зазвичай зрошують ніс морською водою.

Призначення:

Система для зрошення носу Аква Маріс призначена для дорослих та дітей віком від 5 років (за допомогою дорослого) для щоденної гігієни і для очищення носових ходів спортсменів і людей, які віддають перевагу активному відпочинку, для тих, хто страждає на нежить і для людей із сухою слизовою оболонкою носа.

Вміст у приготовленому розчині морської солі і води мінеральних солей та великого числа мікроелементів, благотворно впливає на слизову оболонку носа. Форма системи для зрошення дає просте, зручне та ефективне зрошення носової порожнини.

Спосіб застосування:

- Морську сіль Аква Маріс потрібно пересипати з пакета-саше в ємність для зрошення.

- Заповнити ємність водою температури тіла до мітки (рисочки, що відповідає об'єму 330 мл), змішати сіль і воду і зрошувати ніс.

Зрошувати ніс потрібно, як описано далі.

- Нахилитися вперед, голову нахилити в бік. Притиснути підборіддя до грудної клітки.

- Прикласти кінчик ємності до ніздрі таким чином, щоб він був щільно притиснутий до неї. Вдихнути через рот та затримайте дихання.

- Почати процес зрошення. Розчин буде витікати з іншої ніздрі.

Прочистити ніс у трьох положеннях:

- Нахиліть голову вперед і убік. Притиснути ту ніздрю, яка буде нижчою, і обережно висморкатися через ніздрю, яка буде знаходитися вище.

- Обличчям вниз, голова повинна бути в горизонтальному положенні. Висморкувати через ту ж ніздрю.

- Встати прямо і висморкатися через ніздрю в прямому положенні.

- Повторити процедуру з іншою ніздрею. Після використання промити ємність для приготування розчину прохолодною водою і добре її висушити. (Не мити ємність в посудомийній машині).

Неправильне положення тіла, голови чи ємності для зрошення може перешкодити течії розчину або призвести до того, що розчин потече в рот або в горло. У подібних випадках у відповідності з інструкціями встати прямо і продовжувати зрошення.

Термін придатності:

3 роки.

Форма випуску:

30 пакетів-саше (1 пакет-саше містить 2,97 г морської солі Адріатичного моря).

30 пакетів-саше з системою для зрошення носу (1 пакет-саше містить 2,97 г морської солі Адріатичного моря з системою для зрошення носа).

Умови зберігання.

Зберігати у сухому та у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25° C.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку