Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ацидолак краплі 10 мл
329,40 ₴
Polpharma (Польща)
Код товару:
251725
У список

Ацидолак краплі 10 мл

Немає в наявності
329,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Polpharma (Польща)
шт. 1
Об'єм 10 мл
Інструкція

Ацидолак інструкція по застосуванню

Склад

5 крапель містить: живі молочнокислі бактерії Lactobacillus rhamnosus GG - 1 млрд. бактерій LGG (1 х 109 КУО/г) допоміжні речовини: кукурудзяна олія.

Не містить лактозу і глютен, тому може призначатися при непереносимості цих речовин.

Ацидолак &ndash пероральна суспензія, що містить штами живих пробіотичних бактерій Lactobacillus rhamnosus GG у вигляді мікрокапсул, отриманих завдяки сучасній технології &ndash мікрокапсуляції. Це дозволяє зберегти життєздатність бактерій при проходженні шлункового бар&rsquo єру та значно підвищити дію пробіотичних бактерій.

Lactobacillus rhamnosus GG, що входить до складу Ацидолак, є одними з найбільш вивчених штамів живих пробіотичних молочнокислих бактерій. Lactobacillus rhamnosus GG в нормі присутня в кишечнику здорової людини, а тому є повністю фізіологічною та сумісною для організму людини, в тому числі й дитини. Lactobacillus rhamnosus GG стійкі до дії шлункового соку, жовчних кислот, травних ферментів і демонструють високу здатність до колонізації в шлунково-кишковому тракті мають високу активність проти широкого спектра патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів пригнічують розвиток ентеротоксичних грамнегативних анаеробів і ентеропатогенних вірусів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечнику проявляють імуномодулюючі властивості знижують синтез цитокінів, пов&rsquo язаних з алергічним запаленням синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітаміни К і групи В сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D.

Рекомендації щодо застосування

для дітей віком від народження та старше, а також для дорослих як додаткове джерело життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus GG з метою нормалізації мікрофлори кишечнику, поліпшення його функціонального стану, покращення травлення, запобігання дисбіозу та антибіотик-асоційованої діареї (діарея, біль, здуття), попередження харчової алергії і відновлення імунної стійкості організму. Може бути призначене в період антибактеріальної терапії і протягом 2-3 тижнів після припинення прийому антибіотиків. Під час подорожей, пов&rsquo язаних зі зміною кліматичних зон, коли у кишечнику може відбутися зміна мікрофлори.

Застереження

підвищена чутливість до компонентів. Продукт не призначений для парентерального застосування.

Не можебути використаний в якостієдиного джерела харчування. Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел.

Спосіб застосування та дози

по 5 крапель на добу незалежно від прийому їжі або згідно рекомендацій лікаря.

Перед кожним використанням продукту, флакон необхідно кілька разів енергійно струсити для отримання однорідної суспензії. Після струшування з'являється природна каламутність суспензії.

Краплі можуть бути введені безпосередньо в рот або розчинені в теплій (при максимальній температурі 37 ° С) або охолодженій рідині (наприклад, вода, молоко, фруктовий сік).

Продуктможна додавати до грудного молока чи дитячого харчування.

Рекомендована добова доза:

1 млрд. бактерій LGG (5 крапель).

Термін вживання

1 місяць або згідно рекомендацій лікаря.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

100 мл

10 мл

1 порція

(5 крепель)

Енергетична цінність (калорійність)

3479 кДж/83 ккал

347 кДж/83 ккал

8 кДж/2 ккал

Білки

0,24 г

0,024 г

0,0006 г

Жири

92,02 г

9,202 г

0,221 г

Вуглеводи

0,42 г

0,042 г

0,001 г

Lactobacillus rhamnosus GG

300 млрд.

(300 х 109 КУО*)

30 млрд.

(30 x 109 КУО*)

1 млрд.

(1 x 109 КУО*)

*КУО &ndash колонієутворюючі одиниці.

Без ГМО. Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати у сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 ° С. Термін придатності продукту після першого відкриття флакону &ndash 30 днів.

Продукт містить живі бактерії, кількість яких гарантована до кінця терміну придатності продукту, при належному зберіганні. Флакон слід зберігати в захищеному від світла місці та уникати різких перепадів температури.

Термін придатності

18 місяців.

Кінцева дата реалізації:

згідно маркування.

Форма випуску

краплі оральні, суспензія по 10 мл у флаконі з піпеткою.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Розшифрувати рецепт
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку