+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

Свечи Анузол N10

Главная » Каталог лекарств
Свечи Анузол N10

АНУЗОЛ

Anuzol


Загальна характеристика


Склад лікарського засобу:
діючі речовини:
 1 супозиторій містить ксероформу – 0,10 г, екстракту беладони - 0,02 г, цинку сульфату – 0,05 г, гліцерину дистильованого – 0,12 г;
допоміжна речовина:
 жир твердий.

Лікарська форма.
 Супозиторії ректальні.

Фармакотерапевтична група.
 Антигемороїдальний препарат.
 Фармакологічні властивості Анузолу обумовлені ефектами інгредієнтів, які входять до його складу, зокрема антисептичними, в’яжучими, підсушуючими, спазмолітичними, знеболювальними властивостями, що сприяють загоюванню ран слизової оболонки прямої кишки. При введенні супозиторія в пряму кишку ефект препарату проявляється через 15-90 хвилин. Тривалість резорбційної дії алкалоїдів коливається від 2 до 6 годин.

Показання.
 Супозиторії “Анузол” призначають для лікування геморою та тріщин заднього проходу у дорослих.

Протипоказання.
 Анузол протипоказаний при глаукомі та аденомі передміхурової залози.

Застереження при застосуванні.
 Перед початком лікування порадьтесь із лікарем! Без консультації лікаря не застосовуйте Анузол довше встановленого терміну! Якщо ознаки захворювання не почнуть зникати або ж, навпаки, стан здоров’я погіршився, або з’явилися небажані явища, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування препарату!

Взаємодія з лікарськими засобами.
 Не виявлена. Якщо Ви приймаєте будь-які лікарські засоби, обов’язково повідомте про це лікаря, а якщо лікуєтесь самостійно, - проконсультуйтесь з лікарем щодо можливості застосування препарату.

Особливі вказівки.
 З обережністю застосовують у пацієнтів з полінейропатією, гіпертиреозом, хронічною серцевою недостатністю, захворюванням нирок.

Спосіб застосування та дози.
 Супозиторії вводять у пряму кишку – по 1 свічці 2-3 рази на день. Максимальна добова доза – 7 свічок. Тривалість застосування залежить від форми і тяжкості захворювання, виразливості досягнутого ефекту.

Побічні ефекти.
 Можуть спостерігатися сухість у роті, спрага, запор, тахікардія, мідріаз, судоми, затримка сечовипускання. У разі виявлення небажаних впливів або інших незвичайних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Упаковка.
 По 5 супозиторіїв у контурній чарунковій упаковці. По 2 контурні упаковки в пачці.

Правила відпуску.
 Без рецепта.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!