+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

ЛИНКАС ПАСТИЛКИ МЯТА №16

Главная » Каталог лекарств
ЛИНКАС ПАСТИЛКИ МЯТА №16
  • Код товара: s156329
  • Производитель: ХЕРБИОН ПАКИСТАН ПРАЙВЕТ ЛИМИТЕД ПАКИСТ.
  • Срок годности: до 01.10.2025
  • Наличие: есть в наличии

  • Цена: 69,42  грн.    В корзину

ЛІНКАС ПАСТИЛКИ

(LINKUS LOZENGES)



Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: круглі пастилки коричневого кольору з медово-лимонним або апельсиновим або м’ятним смаком;

склад Линкас пастилки №16 апельсин: 1 пастилка зі смаком медово-лимонним або апельсиновим містить екстракти із: Adhatoda vasica Ness.(aдхатода судинна) – 30мг; Glycyrrhiza glabra L.(cолодка гола) –7мг; Piper Longum L. (перець довгий) – 6мг; Viola odorata L. (фіалка запашна) – 2мг; Hyssopus officinalis L. (іссоп лікарський) – 3мг; Alpinia galanga (L.) Willd.(калган великий) – 3мг;

допоміжні речовини: ментол, олія евкаліптова, цукор, глюкоза рідка, кислота

лимонна безводна, есенція таблеточна медово-лимонна або апельсинова, тальк,

речовина мастильна

1 пастилка з м’ятним смаком містить екстракти із: Adhatoda vasica Ness.(aдхатода судинна) – 30мг; Glycyrrhiza glabra L.(cолодка гола) – 7мг; Piper Longum L. (перець довгий) – 6мг; Viola odorata L.(фіалка запашна) – 2мг; Hyssopus officinalis L. (іссоп лікарський) – 3мг; Alpinia galanga (L.) Willd. (калган великий) – 3мг; Mentha piperita L. (м’ята перцева) – 2мг;

допоміжні речовини: ментол, олія евкаліптова, цукор, глюкоза рідка, тальк,

речовина мастильна.



Форма випуску. Пастилки зі смаком меду та лимона, м’яти, апельсина.



Фармакотерапевтична група. Комбіновані препарати, що застосовуються при кашлі та застудних захворюваннях. Код АТС R05X.



Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Комплексний препарат на основі лікарських трав з протизапальними, відхаркувальними, муколітичними, спазмолітичними та жарознижувальними властивостями. Активує секреторну функцію епітелію дихальних шляхів, змінює поверхнево активні властивості легеневого сурфактанту, стимулює функцію ворсинок епітелію, що позитивно впливає на ексудативну та поліферативну фази запалення. Розріджує густе мокротиння та полегшує вихід слизу із дихальних шляхів. На слизові оболонки глотки та бронхів діє як місцевий антисептик, захищає їх від дії патогенних мікроорганізмів.

Прийом препарату знижує тонус гладеньких м’язів бронхіол та трахеї, збільшує розмір бронхіол та альвеолярних мішечків, зменшує набряки слизових оболонок. Зміни вираженності кашлю відмічаються через 3-4 дні прийому препарату.

Фармакокінетика. Не досліджувалася.



Показання для застосування. Лінкас – пастилки, що застосовуються у дорослих і дітей старше 3-х років як симптоматична терапія (відхаркувальний, спазмолітичний, жарознижувальний, муколітичний ефект) при лікуванні запальних захворювань дихальних шляхів, які супроводжуються сухим подразнювальним кашлем та болем у горлі, а саме: бронхіту (гострий та хронічний); фарингіту, трахеїту, трахеобронхіту.



Спосіб застосування та дози Линкас пастилки №16 апельсин. Дорослим і дітям старше 3 років повільно розсмоктувати до повного розчинення по 1 пастилці кожні 2-3 години. Максимальна добова доза – 8 пастилок.



Побічна дія. У поодиноких випадках можуть виникнути алергічні реакції (кропив’янка, свербіж). У такому разі слід припинити застосування препарату.



Протипоказання. Препарат протипоказаний при підвищеній чутливості до його склад Линкас пастилки №16 апельсинових, цукровому діабеті, дітям до 3 років (із-за вмісту ментолу).



Передозування. Передозування малоймовірне. При випадковому передозуванні терапія симптоматична.



Особливості застосування. До склад Линкас пастилки №16 апельсину препарату входить цукор, на що необхідно звернути увагу хворим на цукровий діабет, та пацієнтам, які знаходяться на гіпокалорійній дієті.

Досвід застосування препарату у вагітних та матерів-годувальниць відсутній.



Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не рекомендується одночасний прийом препарату з протикашльовими ліками (наприклад з кодеїном), які зменшують вихід мокротиння.



Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, недоступному для дітей місці, при температурі від +15 до + 25оС. Термін придатності - 3 роки.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!