+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

ИМУНОФИТ СБОР Ф-ПАК. 2Г №20

Главная » Каталог лекарств
ИМУНОФИТ СБОР Ф-ПАК. 2Г №20

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ІМУНОФІТ

Склад лікарського засобу:

діючі речовини: 1 упаковка (100 г) містить кореневищ аїру 7 г, кореневищ і коренів оману 14 г, кореневищ з коренями левзеї 17 г, коренів кульбаби 14 г, коренів солодки 14 г, плодів шипшини 17 г, коренів ехінацеї пурпурової 17 г.

Лікарська форма. Збір.

Суміш шматочків різної форми сірувато-зеленого кольору з коричнево-червоними, оранжевими, жовтими і білими включеннями. Запах слабкий, запашний.

Назва і місцезнаходження виробника.

ТОВ «Науково-виробнича фармацевтична компанія «ЕЙМ», Україна, 61091, м. Харків, вул. Харківських дивізій, 20.

Фармакотерапевтична група. Тонізуючі засоби. Код АТС А 13А.

Препарат чинить стимулюючу дію на центральну нервову систему, підвищує працездатність, має адаптогенні властивості і підвищує резистентність організму до впливу фізичних і психічних факторів. Поліпшує апетит і травлення, нормалізує обмін речовин. Має спазмолітичну дію.

Показання для застосування. Профілактика застудних захворювань. У комплексній терапії астенічних станів, фізичної та розумової перевтоми; після перенесених виснажливих соматичних або інфекційних захворювань, при алкоголізмі, для підвищення працездатності при екстремальних умовах праці, а також при погіршенні апетиту.

Протипоказання. Підвищена чутливість до будь-яких компонентів препарату. Алергія до рослин родини складноцвітих, туберкульоз, лейкоз, онкологічні захворювання, ревматизм, захворювання сполучної тканини (колагенози), ауто імунні захворювання, розсіяний склероз, захворювання системи крові, СНІД/ВІЛ-інфекція, тромбофлебіт, гостра та хронічна ниркова недостатність, гостра та хронічна печінкова недостатність. Підвищене нервове збудження, артеріальна гіпертензія ІІІ ст. Дитячий вік до 12 років.

Належні заходи безпеки при застосуванні. Слід з обережністю застосовувати при підвищеному згортанні крові та хворим на цукровий діабет.

Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю. У зв’язку з відсутністю достатнього досвіду застосування препарату у період вагітності його застосовують за призначенням лікаря лише у випадках, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для розвитку плода. При необхідності застосування препарату слід припинити годування груддю.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні авто транспортом або роботі з іншими механізмами. Не впливає.

Діти. Препарат протипоказаний дітям віком до 12 років.

Спосіб застосування та дози. 2 столові ложки збору заварити у 500 мл окропу, настояти у закритому посуді протягом 1 години, процідити.

Дорослим та дітям віком від 12 років приймати у теплому вигляді по 150 мл за 20-30 хвилин до їди 3 рази на добу (останній прийом – не пізніше 17 години).

Тривалість застосування визначає лікар. Зазвичай курс лікування становить 15-20 днів. При необхідності за призначенням лікаря курс лікування можна повторити.

Передозування. Можливе посилення проявів побічних реакцій, а також нудота, блювання, порушення з боку травного тракту, підвищена збудливість, розлади сну.

Лікування: промивання шлунка, симптоматична терапія.

Побічні ефекти. Препарат зазвичай добре переноситься пацієнтами. Однак, враховуючи багатокомпонентний склад препарату, в окремих випадках, як правило, при індивідуальній гіпер чутливості до будь-якого компонента препарату або порушенні рекомендованого режиму прийому можливий розвиток алергічних реакцій у вигляді почервоніння шкіри, висипань, свербежу, кропив’янки, утруднення дихання. У рідкісних випадках можлива нудота, блювання, діарея, а також збудження, порушення сну, які минають після припинення застосування препарату. У випадку появи будь-яких негативних реакцій необхідно звернутися до лікаря.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Небажана взаємодія з іншими лікарськими засобами поки що не відома.

Термін придатності. 2 роки.

Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання. В оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці.

Упаковка. По 100 г в пакеті, вкладеному в пачку.

Категорія відпуску. Без рецепта.



Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!