+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

Картифлекс 10.2г саше-пакет №10

Главная » Каталог лекарств
Картифлекс 10.2г саше-пакет №10

Картіфлекс 
Cartiflex 
добавка для суглобів

 


Склад препарату Картіфлекс:
Кожне саше містить:

Пептиди колагену - 10,00 г
Апельсиновий ароматизатор - 0,20 г
Сукралоза - 0,013 г
Містить підсолоджувач. При надмірному вживанні може надавати послаблюючу дію.

Фармакологічна дія Картіфлекса
Картіфлекс - джерело колагену. Містить 18 амінокислот, в тому числі 8 незамінних. Картіфлекс - експерт із захисту суглобів!

Збільшує в 2,5 рази секрецію колагену. Колаген - складова частина тканин суглоба. Це будівельний білок, який бере участь в зростанні та формуванні організму, допомагає зв'язувати клітини. Колаген в складі Картіфлекса дає тканинам міцність, а при нестачі його починається руйнування суглоба.

Колаген надходить в організм з продуктами харчування. При посиленому фізичному навантаженні, спортивному способі життя, проблеми з суглобами (остеоартроз) потреба в прийомі Картіфлекса досягає 10 грамів на добу.

Картіфлекс допомагає утримувати вологу в тканинах організму, що сприяє кращій амортизації суглоба. При остеоартрозe препарат допомагає відновити тканини суглоба, продовжити рухливість і зміцнити. Картіфлекс уповільнює прогресування захворювання.

Покращує здоров'я суглобів (збільшує вміст колагену в хрящі), їх регенерацію.

Біодоступність 95%, всмоктується протягом 12 годин, досягає максимальної концентрації в плазмі протягом 6 годин.

Особливості застосування та дії препарату Картіфлекс
зменшує біль в суглобах і знижує потребу в анальгетиках, зберігає рухливість суглоба
покращує якість життя.
Підходить для тривалого застосування, підтверджене якість не містить цукру (можна застосовувати хворим на цукровий діабет), трансжирів містить речовини з низькою молекулярною масою добре розчиняється в воді і легко всмоктується, легко засвоюється і біодоступен

Показання до застосування
Люди похилого віку, пацієнти з остеоартрозом, люди з активним способом життя, спортсмени, люди з ожирінням.

Інструкція по застосуванню Картіфлекс саше
По 1 саше на добу з їжею. Вміст пакетика (саше) всилать в стакан і додати прміерно 100 мл води (півсклянки). Добре перемішати до повного розчинення порошку у воді і вжити негайно. Володіє освіжаючим апельсиновим смаком. Нe перевищувати рекомендовану дозу. Застосовувати після консультації з лікарем.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Взаємодії
Взаємодії колагену з лікарськими препаратами і продуктами харчування не виявлено.

Умови зберігання
Зберігати при температурі нижче 25 ° С в сухому, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. 2 роки.

Важливі вказівки
Проконсультуйтеся з лікарем у разі вагітності, годування грудьми або прийняття будь-яких лікарських препаратів. Продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якого захворювання. Перед застосуванням уважно ознайомтеся з інструкцією. Не вживати препарат після закінчення терміну придатності. Чи не є ліками.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!