+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.САХАРОНОРМ №30

Главная » Каталог лекарств
ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТ.САХАРОНОРМ №30

Склад

Активні інгредієнти: Кожна капсула містить:
Екстракт кориці 135 мг
Фолієва кислота 150 мкг
Вітамін В1 0,7 мг
Вітамін В2 0,8 мг
Вітамін В6 1 мг
Вітамін В12 1 мкг
Хром 20 мкг
Цинк 1,5 мг

Допоміжні речовини:

целюлоза мікрокристалічна Е460, магнієві солі жирних кислот Е470Ь, оксиди та гідроксиди заліза Е172, двоокис кремнію аморфний Е551, желатин, вода очищена.

Екстракт кориці - позитивно впливає на вуглеводний обмін при його порушеннях (цукровий діабет 2-го типу), прийом екстракту кориці призводить до помірного зниження рівня глюкози в плазмі крові у хворих на цукровий діабет другого типу.

Екстракт кориці має антисептичну, фунгіцидну та бактерицидну дію, що важливо для хворих на цукровий діабет, які схильні до частих інфекційних захворювань. Екстракт кориці, який використовується у Доппельгерц® актив Сахаронорм не містить ефірних олій та відповідає 1,2 г кориці. Також препарат містить життєво необхідні хворим на діабет вітаміни В1, В2, В6 та В12 - які складають групу так званих нейротропних вітамінів, що забезпечують нормальну структуру та функцію нервових клітин, перешкоджають їх пошкодженню при цукровому діабеті.

Вітамін В1 (тіамін) - є дуже важливим вітаміном, що разом з іншими вітамінами групи В відповідає за енергетичний метаболізм. Відновлення та нормалізація рівня тіаміну необхідні при діабетичній кардіоміопатії.

Вітамін В2 (рибофлавін) - вітамін-антиоксидант та джерело енергії. Вітамін В2 прискорює перетворення в організмі вітаміну В6 в активну форму.

Вітамін В6 (піридоксин) - приймає участь у багатьох біохімічних реакціях необхідних для підтримання життєдіяльності організму, сприяє виробленню простагландинів. Піридоксин знижує рівень глікованого гемоглобіну. Сприяє стабілізації рівня цукру в крові при діабеті, збереженню зору при діабетичній ретинопатії.

Фолієва кислота - приймає участь у синтезі амінокислот, необхідна для нормального утворення клітин крові. Відіграє важливу роль в процесі обміну та розщеплення жирів та вуглеводів, сприяє засвоєнню вітаміну В12.Необхідна для підтримки судин та серцево-судинної системи у здоровому стані.

Цинк - входить до складу багатьох ферментів та гормонів, необхідних для нормального функціонування організму, сприяє покращенню засвоєння вітамінів групи В, нормалізації рівня цукру в крові та виробленню інсуліну в підшлунковій залозі. Підвищує опір організму до інфекцій, що важливо для хворих на цукровий діабет, які схильні до частих інфекційних захворювань.

Хром - сприяє підтриманню оптимального рівня цукру в крові, профілактиці атеросклерозу та серцево- судинних порушень, знижує рівень шкідливого холестерину у крові. Перешкоджає утворенню жиру в клітинах організму. Підсилює дію інсуліну та діє в якості фактору толерантності глюкози. Дефіцит хрому збільшує інсулінорезистентність.

Рекомендації щодо застосування

може бути використана в раціонах дієтичного харчування, призначених лікарем, хворим на цукровий діабет для корекції раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин.

Застереження при застосуванні:

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації.

Спосіб вживання

дорослим та дітям з 14 років по 1 капсулі 1 раз на день після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 1 ккал/5 кДж та 2 хлібних одиниць.

Рекомендований термін споживання

30 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Форма випуску

капсули масою 376 мг (по 10 або 15 капсул у блістері, по 1, 2 або 3 блістери в упаковці).

Зберігання

при температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності до споживання:

З роки віддати виробництва.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!