+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ МАГН.B6 Т №30

Главная » Каталог лекарств
ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ МАГН.B6 Т №30

Допоміжні речовини:

мікрокристалічна целюлоза Е460(і), натрію карбоксиметилцелюлоза Е468, кремнію діоксид Е551, целюлоза порошкова Е460(іі), гідроксипропілметилцелюлоза Е464, пальмовий жир (повністю гідрований), тальк Е55ЗЬ, титану діоксид Е171, кальцієві солі жирних кислот Е470а, шелак Е904, мо-та дігліцериди жирних кислот Е470Ь, оливкова олія, полісорбат 80 Е433.

Магній - життєво необхідний елемент, який міститься в усіх тканинах організму та необхідний для нормального функціонування клітин, бере участь в більшості реакцій обміну речовин. Зокрема, бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів та в скороченні м'язів. Магній важливий для енергозабезпечення клітин організму, активує ферментні реакції. Магній багато в чому обумовлює нормальну діяльність серця, контролює функціонування клітин міокарда, сприяє зняттю спазма кровоносних судин, завдяки чому покращується кровообіг. Дефіцит магнію ускладнює перебіг психічних розладів.

Нестача магнію в організмі може спостерігатися при: порушеннях режиму харчування (дієта), при підвищених фізичних та розумових навантаженнях, стресах, вагітності, прийомі діуретичних препаратів. Неспецифічними клінічними проявами дефіциту магнію є тремор, м'язова слабкість, тетанія, атаксія, гіперрефлексія, дратівливість, порушення сну, розлад травлення, порушення ритму серця (аритмія, тахікардія).

Вітамін В6 (піридоксин) - приймає участь в багатьох хімічних реакціях, а саме: він необхідний для вироблення простагландинів. Піридоксин сприяє стабілізації рівня цукру в крові, покращує метаболізм глюкози. Вітамін В6 корисний при захворюваннях серцево-судинної системи, знижує артеріальний тиск, відіграє важливу роль у підтримці імунітету. Також він часто використовується в лікуванні неврологічних розладів, порушень пам’яті та при депресіях.

Вітамін В6 та магній доповнюють фармакологічну дію один одного.

Вітамін В12 (ціанокобаламін) - впливає на кровотворення, активує процеси згортання крові, бере участь в синтезі різних амінокислот, нуклеїнових кислот, активує процеси обміну вуглеводів і жирів. Чинить сприятливий вплив на функції печінки, нервової і травної систем. При недостатньому споживанні вітаміну В12 виникає анемія, порушуються функції нервової системи, з'являються слабкість, запаморочення, задишка, знижується апетит. На всмоктування вітаміну В12 сильно впливає вироблення шлунком внутрішнього фактору Касла. При деяких захворюваннях секреція внутрішнього фактору Касла може знижуватись, що призводить до порушення зв'язування та всмоктування вітаміну В12, навіть якщо вітамін у достатній кількості надходить з їжею, тому рекомендований його додатковий прийом.

Вітамін В1 - бере участь у вуглеводному, енергетичному, жировому, білковому та водно-солевому обміні, чинить регулюючу дію на діяльність нервової системи. Вітамін В1 не накопичується в організмі, тому має надходити постійно. При нестачі вітаміну В1 молочна та піровиноградна кислоти накопичуються у м'язових тканинах, при цьому порушується синтез ацетилхоліна, та як наслідок погіршуються функції нервової, серцево-судинної та травної систем.

Фолієва кислота - необхідна для ділення клітин, зростання і розвитку всіх органів і тканин, нормального, процесів кровотворення. Вона бере участь в утворенні еритроцитів, лейкоцитів і тромбоцитів, тобто всіх фермових елементів крові. В зв'язку з цим достатній вміст фолієвої кислоти в раціоні вагітної також дуже актуальний. Це особливо важливо в першому триместрі вагітності, коли формуються основні структури нервової системи плоду, правильна закладка яких багато в чому забезпечується фолієвою кислотою.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем, як додаткове джерело магнію вітамінів групи В (В1, В6, В12) та фолієвої кислоти, для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Застосування у період вагітності можливе лише у разі необхідності після консультації з лікарем.

Застереження при застосуванні

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період лактації.

Спосіб вживання

дорослим та дітям з 14 років по 1 таблетці 1 раз на добу під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання

З0 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Форма випуску

таблетки масою 1,27 г (по 10, 15 таблеток в блістері, по 1, 2 або 3 блістери в коробці)

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 таблетка містить 0,5 ккал/2 кДж, не містить хлібних одиниць.

Зберігання

при температурі не вище 25°С, в сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності до споживання:

З роки від дати виробництва.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!