+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

Доппельгерц Актив Фол.кисл.,В6,В12,С,Е табл. N30

Главная » Каталог лекарств
Доппельгерц Актив Фол.кисл.,В6,В12,С,Е табл. N30

Склад

Активні інгредієнти:
Кожна таблетка містить:
Фолієва кислота 600 мкг
Вітамін В6 6 мг
Вітамін В12 5 мкг
Вітамін Е 36 мг
Вітамін С 300 мг

Допоміжні речовини:

Моно-та дігліцериди жирних кислот, пальмова олія, повністю гідрована, кремній, вода, гідроксипропілметилцелюлоза, лактози моногідрат, крохмаль, магнієві солі жирних кислот, шелак, полісорбат 80, титану діоксид, заліза оксид, тальк, гліцерол.

Фармакологічна дія:

Фолієва кислота - це життєво необхідний і незамінний вітамін, потрібний організму для підтримки численних процесів обміну речовин. Найбільш активно вона бере участь у білковому обміні, у синтезі нуклеїнових кислот, та амінокислот. Також є необхідною для обміну холіну. Фолієва кислота грає ключову роль в обміні гомоцистеїну. Під впливом фолієвої кислоти та вітаміну В12 гомоцистеїн перетворюється в іншу амінокислоту - метіонин, що має величезне значення для обміну жирів. Доведено, що підвищена концентрація гомоцистеїну в плазмі крові це одна з причин розвитку атеросклерозу. Гомоцистеїн має властивості травмувати стінки судин, згодом на місці цих мікротравм утворюються холестеринові бляшки, що сприяють утворенню тромбів. Крім того, гомоцистеїн підвищує здатність крові до згортання. Нестача фолієвої кислоти порушує нормальне кровотворення. При її дефіциті протягом 4-5 місяців може розвитися одна з форм анемії (мегалобластична - утворення аномальних клітин крові). Дослідження також показують, що при достатньому надходженні фолієвої кислоти до організму вагітних знижується ризик каліцтв у немовлят, зокрема, спричинених дефектами невральної трубки. Добова потреба у фолієвій кислоті - 400 мкг. Цієї кількості досить для профілактики атеросклерозу. Вагітні повинні одержувати не менш 600 мкг фолієвої кислоти на добу. Максимально припустима добова доза -1000 мкг на добу.

Організм людини не може створювати запаси фолієвої кислоти, тому для підтримки здоров’я серцево- судинної системи і організму в цілому необхідно піклуватися про її постійне надходження.

Вітамін В6 - бере участь в обміні ліпідів, амінокислот, формуванні гемоглобіну. Стимулює роботу м’язів, забезпечує захисну функцію шкіри, сприяє росту.

Вітамін В12 - необхідний для нормального кровотворення, а також для профілактики розвитку анемії. Бере участь в обміні вуглеводів і амінокислот, необхідний для функціонування нервових клітин.

Вітамін С - вітамін клітинного захисту. Підвищує власний імунітет організму, бере участь у регуляції ліпідного і вуглеводного обміну, підтримці функції сполучної тканини.

Вітамін Е - має антиоксидантні властивості, бере участь у найважливіших процесах тканинного метаболізму, перешкоджає підвищеній проникності і ламкості капілярів. Поліпшує обмін речовин у клітині, посилює імунітет організму.

Таблетки - ДЕПО забезпечують повільне І поступове вивільнення вітамінів, макро-іI мікроелементів, що сприяє їх максимальному засвоєнню організмом.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело фолієвої кислоти, вітамінів С, Е та вітамінів групи В для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Застереження при застосуванні

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. За призначенням лікаря показане застосування у рекомендованих дозах під час вагітності.

Спосіб вживання

дорослим по 1 таблетці на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання

З0 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Рекомендації для хворих на цукровий діабет:

1 таблетка містить 4 ккал/16 кДж та 0,03 хлібних одиниць.

Форма випуску

таблетки масою 1,11 г (по 10, 15 таблеток в блістері; по 1, 2 або 3 блістери в пачці.

Термін придатності до споживання:

З роки від дати виробництва.

Зберігання

при температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!


Аналоги: