+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

Альмагель Нео сусп. 170мл

Главная » Каталог лекарств
Альмагель Нео сусп. 170мл

Описание Альмагель НЕО сусп. д/перорал. прим.170 мл (Балканфарма)

Застосування:
Застосовується для лікування захворювань, які перебігають з підвищеною або нормальною кислотністю шлункового соку та з підвищеним газоутворенням. Препарат застосовують самостійно або в комбінації з іншими лікарськими засобами при: гастриті та дуоденіті, виразці шлунка та дванадцятипалої кишки, пептичних ерозіях, пептичних виразках, рефлюкс-езофагіті, гастроезофагеальному рефлюксі, дуоденогастральному рефлюксі, невиразковій диспепсії, дискомфорті в наслідок підвищеного газоутворення.

Форма випуску:
Суспензія 170 мл

Тип продукту:
Лікарські засоби

Опис:

Комбінований антацидний препарат, що не всмоктується. Знижує кислотність у шлунку до норми без розвитку «синдрому рикошету» та посилення здуття та печії. За рахунок вмісту симетикону усуває симптоми метеоризму. Створює захисну плівку на слизовій шлунку та стравоходу, виявляє додаткові цитопротекторні та адсорбуючи властивості. Дія починається на 3-й хвилині та триває до 3-х годин після застосування. Має приємний апельсиновий смак.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!