+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp

Афлу Тайсс р-р д/орал.прим. 50мл фл-кап.

Главная » Каталог лекарств
Афлу Тайсс р-р д/орал.прим. 50мл фл-кап.

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

 

АФЛУ ТАЙСС

(AFLU THEISS)




Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:безбарвний, прозорий розчин зі спиртовим запахом;

склад:10 г (11 мл) комбінованого гомеопатичного розчину містять: аконіту (Aconitum) розв. D6 – 2 г, баптисії красильної (Baptisia) розв. D4 – 2 г, сідачу пронизанолистого (Eupatorium perfoliatum) розв. D4 – 2 г, заліза фосфорнокислого розв. D8 – 2 г, гельземію вічнозеленого (Gelsemium) розв. D6 – 2 г.

В 1 мл міститься 12 крапель.

 

Форма випуску.Розчин для перорального застосування.

 

Фармакотерапевтична група.Комплексний гомеопатичний   засіб.

 

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка.

Препарат має протизапальні, проти інфекційні та жарознижувальні властивості.

Фармакокінетика.Не вивчалася.

 

Показання для застосування.Грип та застудні захворювання верхніх дихальних шляхів, що супроводжуються підвищенням температури тіла, нежитю, кашлем, болем у горлі, охриплістю, болем у кінцівках.

 

Спосіб застосування та дози.Дорослим і дітям віком від 12 років у гострий період захворювання слід приймати по 5 - 10 крапель щопівгодини або щогодини, але не більше 12 разів на добу; на другий, третій день захворювання – 1-3 рази на добу по 5-10 крапель.

Тривалість курсу лікування залежить від перебігу захворювання, але не повинна перевищувати 7 днів.

Для підвищення ефективності дії рекомендується протягом 1 хвилини потримати краплі у роті нерозведеними. Можна також змочити краплями шматочок цукру, хліба або додати до ковтка води, якщо це допоможе   утримати краплі в роті протягом більш тривалого часу.

 

Побічна дія.Повідомлень не було.

 

Протипоказання.Афлу Тайсс не можна застосовувати у тих випадках, коли заборонено вживання алкоголю. Через вміст спирту препарат не можна застосовувати при тяжких захворюваннях печінки, при епілепсії та ушкодженні мозку, у період вагітності та годування груддю, у дитячому віці до 12 років.

 

Передозування.Про випадки передозування не повідомлялося. У разі передозування терапія симптоматична.

 

Особливості застосування.  При застосуванні гомеопатичних лікарських засобів може настати короткочасне загострення захворювання (первинне гомеопатичне погіршення), яке потім змінюється покращанням стану.

Препарат містить 48 % спирту. Застосування всього вмісту пляшечки (30 мл) відповідає прийому 11 г алкоголю. Це слід враховувати при керуванні   транспортними засобами та роботі зі складними механізмами.  

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.  Не відома.

 

Умови та термін зберігання.Зберігати при   температурі не вище 25 °С в недоступному для     дітей місці. Термін придатності – 4 роки. Не застосовувати препарат   після закінчення   терміну придатності. Термін придатності після розкриття флакона – 6 місяців.

 

Умови відпуску.Без рецепта.

 

Упаковка.30 мл розчину у флаконі з крапельницею, у картонній упаковці.

 

Виробник.Др. Тайсс Натурварен ГмбХ.


Важно! Изображение упаковок товаров приведено в иллюстративных целях и не всегда соответствует внешнему виду упаковок имеющихся в наличии товаров разных производителей и дозировок.
Уточняйте интересующую Вас информацию, в том числе о наличии, производителе и цене товара по телефонам интернет-аптеки.


Данная страница содержит информацию, которая не является основанием для самолечения.
Обязательно получите консультацию специалиста и внимательно ознакомьтесь с инструкцией, находящейся в упаковке с препаратом, перед его применением!


Аналоги: