онлайн аптека Контакты:

+38 (063) 595 80 08 - Viber, Telegram, WatsApp
+38 (063)982 79 79


Топ препаратов



Альгопикс шампунь 200мл*

Альгопикс шампунь 200мл*
  • Код товара: 76957
  • Производитель: Медика, Болгария
  • Срок годности: до 01.03.20
  • Наличие: нет в наличии


Быстрый заказ Альгопикс шампунь 200мл*

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

АЛЬГОПІКС

(ALGOPIX)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: густа рідина темно-зеленого кольору, зі специфічним запахом дьогтю та різким смаком;

склад: 200 г рідини містять дьогтю ялівцевого 1 г, екстракту зелених мікроводоростей спиртового 6 г, кислоти саліцилової 2 г;

допоміжні речовини: гелева основа, натрію хлорид, есенцiя Альгопiкс, вода очищена.

Форма випуску. Рідина для зовнішнього застосування.

Фармакотерапевтична група. Дерматологічні засоби. Код АТС D 11А Х20**.

Фармакологічні властивості. Хімічні сполуки, що містяться у зелених мікроводоростях, сприяють процесу епітелізації ушкоджених тканин при різних патологічних процесах шкірних покривів і прилеглих тканин. Ялівцевий дьоготь має протизапальний, знеболювальний ефект та усуває свербіж. Саліцилова кислота в невеликих концентраціях має кератопластичну дію, а також протизапальні та протисвербіжні ефекти.У поєднанні з ялівцевим дьогтем сприяє швидшому проникненню останнього в шкіру та збільшує його терапевтичний вплив.

Препарат не подразнює шкіру. При митті волосся забезпечує стійку піну та велику її кількість, усуває злущений епідерміс, зменшує еритему (почервоніння) шкіри.

Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показання для застосування. Застосовується як допоміжний і профілактичний засіб при жирній і сухій себореї. У комплексному лікуванні себорейного дерматиту і висівкоподібного лишаю з ушкодженням волосистого покриву голови.

Спосіб застосування та дози. Альгопікс застосовується для обробки волосяної частини голови. 15 - 30 г препарату (1 - 2 столові ложки) наносяться на заздалегідь зволожене волосся і за допомогою втирання досягається повне покриття волосся і шкіри голови піною. Нанесена рідина залишається на 5 - 10 хв з метою кращого проникнення в шари шкірного покриву, після чого змивається великою кількістю води. Рекомендується триразове застосування препарату протягом 1 - 2 тижнів.

З метою уникнення рецидивів частота застосування після досягнення лікувального ефекту - 1-2 рази на тиждень. Частота застосування і тривалість лікування, залежать від виду захворювання і його тяжкості.

Побічна дія. Альгопікс переноситься добре і небажані лікарські реакції, пов"язані з його застосуванням, поодинокі. Іноді на місці застосування можуть спостерігатися алергічні реакції у вигляді почервоніння, свербежу та печіння. Тривале застосування препарату може привести до надмірного висушування шкіри.

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість (алергії) до компонентів препарату.

Передозування. При правильному застосуванні передозування препарату неможливе.

При випадковому поглинанні рідини може спостерігатися підвищене слиновиділення, нудота і блювання. У подібних випадках необхідне рясне промивання порожнини рота і шлунка, а при необхідності застосування симптоматичних засобів. При випадковому або помилковому застосуванні Альгопіксу на великих ділянках тіла можлива поява системних ефектів - головного болю, запаморочення, шуму у вухах.

Особливості застосування. Альгопікс не повинен застосовуватися у випадках порушення цілісності шкіри, слизових оболонок, у порожнини рота і в очі. При потраплянні рідини в очі можуть спостерігатися сльозотеча, почервоніння кон"юнктиви і печіння. При почервонінні шкіри після застосування препарату, появи свербежу або відчуття печіння, необхідно припинити його застосування, оскільки, можливо, ці симптоми є проявом алергічної реакції.

Застосовувати уважно при бронхіальній астмі, оскільки містить саліцилову кислоту. Уникати впливу сонячного світла протягом 24 год після застосування препарату.

Альгопікс може призвести до зміни кольору волосся у людей з білявим, освітленим або забарвленим волоссям (через вміст дьогтю).

Препарат не можна застосовувати в дитячому віці, оскільки відсутні дані про ефективність і безпеку його застосування.

Рекомендується не застосовувати Альгопікс під час вагітності і годування груддю. Всупереч тому, що контактний час між лікарськими речовинами і шкірою дуже короткий, можливе системне всмоктування через шкіру голови і появу системних ефектів, особливо саліцилової кислоти.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Альгопікс може застосовуватися одночасно з іншими лікарськими засобами для місцевого застосування (вкл. кортикостероїдами).

Він не повинен застосовуватися одночасно з косметичними препаратами, які сильно висушують шкіру, і під час ультрафіолетового опромінення.

Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати у захищеному від світла та провітрюваному місці при температурі не вище 25°С. Термін придатності – 2 роки. Після розкриття флакону термін зберігання до 30 днів.


Интернет аптека, лекарства

online apteka вход в интернет магазин:

Электронная почта

Пароль

 востановить пароль

  Отмена
Нет учетной записи?
Зарегистрироваться