КАЛІЮ ЙОДИД-125-ДАРНИЦЯ табл.0.125 №10 бліст.дієт добав

КАЛІЮ ЙОДИД-125-ДАРНИЦЯ табл.0.125 №10 бліст.дієт добав


Инструкция Кальциум-д сироп фл. 120 мл №1 :

Фармакологические свойства
Комбінований препарат, який регулює обмін кальцію та фосфору/ Поповнює нестачу кальцію та вітаміну D3 в організмі. Кальцій є найпоширенішим мінералом в організмі людини. Він бере участь у формуванні кісткової тканини, мінералізації зубів, регулюванні процесів нервової провідності та м’язових скорочень, підтриманні стабільної нервової діяльності. Холекальциферол (вітамін D3) регулює обмін кальцію та фосфору в організмі. Він посилює всмоктування кальцію у нирках, регулює мінеральний обмін а організмі, що необхідно для нормального дозрівання кісткової тканини, обміну речовин і виконання фізіологічних функцій.

Показания к применению
Для профілактики остеопорозу та розм’якшення кісток, а також як додаток до різних видів специфічного лікування остеопорозу. Препарат рекомендований у всіх випадках, коли спостерігається погане знижене всмоктування та засвоєння або збільшена потреба організму в кальції і вітаміні Dз, при зниженні вмісту кальцію та/або засвоєнні вітаміну Dз, що особливо важливо для дітей, підлітків і молодих людей з період інтенсивного росту, а також для вегетаріанців, людей, які вживають мало молочних продуктів; жінок у період менопаузи, людей похилого віку, людей, які не бувають на сонці протягом тривалого часу (наприклад, хронічні хворі, що не виходять з будинку), і для жінок під час вагітності та годування груддю.

Способ применения и дозы
Дози та тривалість прийому визначає лікар! Суворо дотримуйтесь наданих Вам рекомендацій! Як профілактичний засіб приймається всередину безпосередньо перед прийомом їжі або під час їди. Упаковка містить мірну ложечку з діленнями, одне ділення відповідає 2,5 мл. Для профілактики остеопорозу та розм’якшення кісток дорослим та дітям старше 12 років, а також вагітним та матерям, що годують груддю - по 15 мл в день. Грудним доношеним дітям з 1 до 6 місяців по 5-7,5 мл 2 рази на день, попередньо розбавити молоком або кип’яченою водою. Недоношеним та дітям з низькою масою тіла 30-40 мл на добу, розподілені на 2-4 прийоми. Дітям старше 6 місяців по 15 мл на-добу розподілені на 2-3 прийоми. В умовах підвищеного сонячного опромінювання дозу зменшують вдвічі

Побочные эффекты
Препарат звичайно добре переноситься. Іноді можуть виникати нудота, блювання, залор, діарея. При виникненні вищеперелічених або будь-яких незвичних симптомів необхідно негайно звернутися до лікаря.

Противопоказания
Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату, висока концентрація кальцію в крові, посилене виведення кальцію з організму з сечею або сечокам’яна хвороба, пухлини, такі як мієлома, кісткові метастази, саркоїдоз, що призводять до виведення кальцію з кісток. Препарат також протипоказаний при зниженій активності паращитоподібних залоз і нирковій недостатності. Остеопороз, зумовлений нерухомістю, наприклад при переломах.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов ’язково повідомте про це лікарю! Неконтрольоване лікування може зашкодити Вашому здоров ’ю. Кальциум-Д може знижувати всмоктування препаратів заліза та антибіотиків групи тетрациклінів. Одночасне застосування з серцевими глікозидами може підсилювати дію останніх. Одночасне застосування з антибіотиками хінолонового ряду може знижувати всмоктування кальцію. Тому препарат слід приймати за 3 год до або після прийому вищевказаних препаратів. У пацієнтів, які приймають діуретики тіазидного ряду у рідких випадках можливе підвищення кальцію в крові.

Передозировка
При передозуванні препаратом можливе виникнення нудоти, блювання, зниження апетиту, головного болю, запаморочення; слабкосте. У разі передозування необхідно прийняти велику кількість рідини і терміново звернутися по кваліфіковану медичну допомогу/

Особенности применения
Вагітність та період годування груддю. Потреба В кальції та вітаміні D3 підвищується у період вагітності та годування груддю. Застосування сиропу Кальциум-Д показано у період вагітності та годування груддю, але не можна приймати одночасно з препаратами заліза. Потрібно також враховувати додаткове надходження кальцію та вітаміну D3 з інших джерел. Кальцій проникає в грудне молоко, але його вміст збільшується не настільки, щоб негативно вплинути на дитину. У пацієнтів з м’якою та помірною нирковою недостатністю (виявляється у людей похилого віку) або при незначному підвищенні виведення кальцію з сечею, необхідно проводити періодичний контроль за рівнем кальцію у крові. Крім цього необхідно проводити контроль за виділенням кальцію з сечею у пацієнтів, які мають діагноз сечокам ’яної хвороби, для запобігання виведення кальцію з організму.

Условия и сроки хранения
Термін придатності препарату - 2 роки. Не слід застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Зберігати у сухому, захищеному від світла місці, недоступному для дітей, при температурі не вище 25 °С.

Упаковка
По 120 мл у ф.тсконі, кожний у картонній упаковці разом з мірною ложкою.

Производитель и его адрес
Індоко Ремедіс Лімітед" 18-А, Mahal Estate, Mahakali Caves Road, Andheri (E), Mumbai 400 093. India

Быстрый заказ КАЛІЮ ЙОДИД-125-ДАРНИЦЯ табл.0.125 №10 бліст.дієт добав

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину