Диклофенак гель 5% туба 50г

Диклофенак гель 5% туба 50г


Фармакологічні властивості.

При місцевому застосуванні виявляє знеболювальну, протизапальну та протинабрякову дію. усуває біль і запалення в суглобах, зменшує ранкову скутість і припухлість суглобів, сприяючи збільшенню обсягу руху в них.

При застосуванні у вигляді гелю диклофенак повільно всмоктується, проникаючи в підшкірну жирову і м'язову тканину, суглобову капсулу і синовіальну рідину.

Показання.

Ревматоїдний артрит, остеоартрит, ревматичні ураження м'яких тканин (тендовагініт, бурсит); остеохондроз хребта, радикуліт; міалгія, невралгія; травми (удари. розтягнення зв'язок, м'язів і сухожиль); запальні набряки м'яких тканин, біль в м'язах і суглобах, викликана важкими фізичними навантаженнями.

Протипоказання.

Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату, бронхіальна астма, кропив'янка або риніт, викликані застосуванням ацетілсаліціповой кислоти. та інших нестероїдних протизапальних засобів; виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки. період вагітності та годування груддю, вік до 14 років.

Застереження при застосуванні.

Перед початком застосування порадьтеся з лікарем.

Не можна наносити препарат на пошкоджену поверхню шкіри, відкриті рани, очі та слизові оболонки.

Взаємодія з лікарськими засобами.

Якщо ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря!

Особливості застосування.

З осторожност'ю застосовують препарат при порушеннях функції печінки та нирок, порушеннях кровотворення, поліпозі слизової оболонки носа, алергічних реакціях.

Спосіб застосування та дози.

Гель застосовують місцево, на шкіру. в завісімосгі від площі ураженої ділянки, 2-4 г гелю (смужка гелю довжиною 4-8 см) наносять тонким шаром на шкіру і легко втирають 2-3 рази на добу. тривалість курсу лікування залежить від показань та ефективності лікування.

Побічні ефекти.

Почервоніння шкіри, відчуття печіння або пощипування, свербіж шкіри в місці застосування.

У разі появи будь-яких небажаних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Аналоги:

Быстрый заказ Диклофенак гель 5% туба 50г

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину