Доппельгерц System Колаген Бьюти 25 мл 30 амп.

Доппельгерц System Колаген Бьюти 25 мл 30 амп.


Доппельгерц System колаген 11.000 Плюс це збалансована комбінація колагену гідролізату, хондроїтину і вітамінно-мінеральних речовин, що сприяють підтримці здоров'я опорно-рухового апарату.

Опорно-руховий апарат людини складається з багатьох різних частин: суглоб, хрящі, кістки, м'язи та сполучні тканини. Нерівномірне навантаження, малорухливий спосіб життя, надмірна вага і вік є обтяжливими факторами.

Активні компоненти Колагену гідролізат

Основний компонент Доппельгерц® System колаген 11.000 Плюс, є основою сполучної і опорних тканин організму, бере участь в їх формуванні. В суглобі колагенові волокна формують своєрідну сітку, яка є каркасом для хрящів, який відповідає за їх міцність. Також колаген допомагає підтримувати еластичність і гібкостьсвязок, сприяє зміцненню кісток. Наш організм синтезує колаген, але з віком ця здатність зменшується, що призводить до збільшення ризику виникнення травм (вивихів, переломів), розвитку різних захворювань суглобів, наприклад артрозу.

Хондроїтину сульфат

Складова хрящової тканини та зв'язок людини. Входити до складу синовіальної рідини, яка забезпечує м'яке ковзання поверхні суглобів.

Вітамін С

Сприяє синтезу колагену для нормального функціонування суглобової тканини, бере участь в поставках кисню в тканини організму.

Вітамін D3

Відіграє важливу роль у підтримці кісток. Бере участь в регуляції кальцієво-фосфорного обміну.

Мідь

Важливий елемент для функціонування суглобів, попереджає руйнування хрящів.

Селен

Бере участь в антиоксидантних процесах, захищає імунну систему, попереджаючи утворення вільних радикалів.

Рекомендації до застосування

Може бути рекомендований лікарем в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело колагену гідролізату, хондроїтин сульфату, вітамінів С, D, міді та селену для підтримки та нормального функціонування опорно-рухового апарату, а зокрема суглобового хряща.

Не слід використовувати, як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 флакону в добу під час їжі. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Інформація для хворих на цукровий діабет: кожен флакон містить 241 kJ (кДж) / 57 kcal (ккал) і 0,2 хлібних одиниць.

Запобіжні заходи: підвищена чутливість до компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Рекомендований термін споживання: тривалість одного курсу становить 2-3 місяці, Можливість повторних курсів узгоджується з лікарем.

Быстрый заказ Доппельгерц System Колаген Бьюти 25 мл 30 амп.

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину