ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування|вживанню| препарату

АНТИФРОНТ

(ANTIFRONT)





Склад лікарського засобу:

діючі речовини:1   капсула містить екстракту сухого листя чаю мате парагвайського

(Mate folium) 32 мг (3-5:1), екстракту сухого кореневища імбиру (Zingiberis rhizoma)

24 мг (4-8:1), екстракту сухого стандартизованого кореня солодки (Liquiritiae radix) 18 мг (3-4:1), екстракту сухого листя меліси (Melissae folium) 12 мг (4-6:1), екстракту сухого кореневища куркуми (Curcumae rhizoma) 3 мг (20-50:1);

допоміжні речовини:кальцію гідро фосфат безводний, целюлоза мікрокристалічна, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат; капсула (корпус та кришечка):   заліза оксид жовтий (Е-172), індигокармін (Е-132), заліза оксид чорний (Е-172), титану діоксид (Е-171), желатин.

 

Лікарська форма.Капсули.

 

Капсули з корпусом та кришкою оливково-зеленого кольору, заповнені порошком жовто-коричневого кольору, що містить дрібні частинки темнішого кольору.

 

Назва і місцезнаходження виробника.АТ «Береш Фарма», Н-1037, Угорщина,

м. Будапешт, вул. Міковіні, буд. 2-4.

 

Фармакотерапевтична група.Засоби, що діють на нервову систему.

Код АТС N07Х Х 10.

Антифронт – фітотерапевтичний засіб для запобігання і лікування метеотропних реакцій і вегетативних порушень.

Екстракт кореневища імбиру за допомогою своєї антагоністичної дії відносно дофаміну (D2-рецептори) і серотоніну (5-НТ3-рецептори) збільшує перистальтику травного тракту, тим самим знижуючи нудоту і позиви до блювання. Три терпенові сполуки, що містяться в екстракті кореня солодки, мають заспокійливі та спазмолітичні властивості. Екстракт листя меліси має седативний ефект, виявляє спазмолітичну дію на гладкі м'язи, що також зумовлює його застосування для попередження головного болю, спричиненого мігренню. Екстракт листя чаю парагвайського мате містить кофеїн, що послаблює вазомоторний головний біль і має стимулюючу дію – знімає загальну втому, сприяє поліпшенню концентрації уваги. Екстракт кореневища куркуми, що містить активний алкалоїд куркумін, інгібує агрегацію тромбоцитів, діє як спазмолітик, має седативні властивості, знімає нудоту, покращує травлення, запобігає розвитку мігрені, посилює концентрацію уваги, зменшує біль у суглобах.

 

Показання для застосування.Попередження і симптоматичне лікування станів, пов’язаних зі змінами погоди, проходженням атмосфеpних фронтів, а також хворобою руху (кінетозом), які проявляються сонливістю, запамороченням, коливанням артеріального тиску, нудотою, головним болем, зниженням концентрації уваги, загальним поганим самопочуттям, болем у суглобах.

 

Протипоказання.Підвищена чутливість до компонентів препарату. Обструкція жовчної протоки, холангіт, захворювання печінки, камені жовчного міхура та інші розлади гепато-біліарної системи, що потребують нагляду лікаря. Період вагітності та годування груддю. Дитячий вік до 18 років.

 

Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю.У період вагітності та годування груддю препарат протипоказаний.

 

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні авто транспортом або роботі з іншими механізмами.При застосуванні у рекомендованих дозах негативного впливу не спостерігається.

 

Діти.Препарат протипоказаний дітям віком до 18 років.



Спосіб застосування|вживання| та дози.Дорослі приймають по 1 капсулі 2 рази на добу, запиваючи   невеликою кількістю рідини. Препарат рекомендується приймати у разі закачування у дорозі (безпосередньо перед поїздкою), при перших симптомах погіршення самопочуття перед зміною погодних умов і при проходженні метеорологічного фронту, але не пізніше появи перших симптомів.

Препарат застосовують до повного зникнення симптомів.

 

Передозування.При дотриманні рекомендацій для застосування препарату передозування не виникає.



Побічні ефекти.У деяких випадках, у разі індивідуальної підвищеної чутливості до компонентів препарату можливе виникнення алергічних реакцій.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.

Взаємодії, обумовлені екстрактом сухого кореневища куркуми: з обережністю застосовувати з варфарином через можливість виникнення кровотеч.

Взаємодії, обумовлені екстрактом сухого кореневища імбиру: може посилювати поглинання сульфогуанідину.

Взаємодії, обумовлені коренем солодки: гіпокаліємія (в результааті надмірного застосування кореню солодки) може посилюватися при взаємодії з серцевими глікозидами, анти аритмічними засобами та препаратами, які впливають на серцевий ритм (наприклад, хінідин). При сумісному застосуванні з препаратами, які спричиняють гіпокаліємію (тіазидні та петльові діуретики, адренокортикостероїди та проносні лікарські засоби), може бути порушення електролітного обміну. Тому не слід корень солодки застосовувати тривало одночасно з переліченими вище лікарськими засобами.

 

Термін придатності.3 роки.

 

Умови зберігання.  Зберігати при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці.

 

Упаковка.По 30 капсул у флаконі; по 1 флакону в картонній коробці.

 

Категорія відпуску.Без рецепта.

Быстрый заказ Береш Антифронт Экстра капс. N30 бан.диет.доб.

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину