Анги-септ лед. N24 (12х2) шалфей

Анги-септ лед. N24 (12х2) шалфей


Склад

діючі речовини: 1 льодяник містить 1,2 мг 2,4-дихлорбензилового спирту, 5,4 мг ментолу, 2,4 мг анетолу, 0,6 мг олії м’яти перцевої;

допоміжні речовини:

льодяники зі смаком вишні: сахароза, глюкози сироп, кислота лимонна безводна, ароматизатор (аромат вишні), буряковий червоний, бетанін (Е 162);

льодяники зі смаком обліпихи: сахароза, глюкози сироп, кислота лимонна безводна, ароматизатор (аромат обліпихи);

льодяники зі смаком шавлії: сахароза, глюкози сироп, кислота лимонна безводна, ароматизатор (аромат шавлії), олія евкаліптова;

льодяники зі смаком меду: сахароза, глюкози сироп, мед, ароматизатор (аромат липового цвіту), екстракт гарденії, що містить пропіленгліколь;

льодяники зі смаком лимона: сахароза, глюкози сироп, кислота лимонна безводна, суміш лимонних олій, ароматизатор (аромат лимона солодкого), що містить ефір бутилгідроксіанізолу, ароматизатор (аромат апельсина червоного), бета-каротин 1 % (Е 160а).

Лікарська форма. Льодяники. Основні фізико-хімічні властивості: льодяники зі смаком вишні – круглі, плоскі, злегка увігнуті, червоного кольору, з характерним запахом і смаком; льодяники зі смаком обліпихи – круглі, плоскі, злегка увігнуті, жовто-оранжевого кольору, з характерним запахом і смаком; льодяники зі смаком шавлії – круглі, плоскі, злегка увігнуті, темно-коричневого кольору, з характерним запахом і смаком; льодяники зі смаком меду - круглі, плоскі, злегка увігнуті, коричневого кольору, з характерним запахом і смаком; льодяники зі смаком лимона – круглі, плоскі, злегка увігнуті, жовтого кольору, з характерним фруктовим запахом і смаком.

Фармакотерапевтична група

Препарати, що застосовуються при захворюваннях горла. Антисептики. Код АТХ RO2A A20.

Фармакологічні властивості

Фармакодинаміка. Комбінований антисептичний препарат, що застосовується при інфекційно-запальних захворюваннях порожнини рота і глотки. Основний активний компонент – 2,4-дихлорбензиловий спирт – чинить антисептичну дію. Олія перцевої м’яти, ментол, анетол, що входять до складу препарату, зменшують біль і чинять антибактеріальну та протизапальну дію.

Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показання

Для місцевого лікування інфекційно-запальних захворювань ротової порожнини та глотки з такими симптомами, як біль у горлі, захриплість, труднощі при ковтанні.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Особливі заходи безпеки

Якщо симптоми захворювання супроводжуються високою температурою, головним болем та іншими явищами і зберігаються більше 3-х днів, необхідно звернутися до лікаря для додаткового коригування схеми лікування.

Хворі на цукровий діабет повинні враховувати, що препарат містить сахарозу і глюкози сироп.

Не рекомендується застосовувати пацієнтам зі спадковою непереносимістю фруктози, порушенням всмоктування глюкози-галактози або недостатністю сахарази-ізомальтази. 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.

Невідома.

У разі необхідності одночасного застосування будь-яких інших лікарських засобів слід проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Оскільки результатів досліджень щодо застосування у період вагітності або годування груддю немає, препарат не рекомендується застосовувати у період вагітності або годування груддю. 

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Невідома.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям віком від 6 років кожні 2-3 години повільно розсмоктувати в роті 1 льодяник, але не більше 6 льодяників на добу. Тривалість лікування визначається лікарем індивідуально, але зазвичай становить 2-3 дні.

Діти.

Не застосовувати дітям віком до 6 років.

Передозування

При передозуванні можливі шлункові розлади (відчуття переповнення шлунка, печія, біль в епігастральній ділянці, нудота, блювання). Лікування симптоматичне.

Побічні реакції

Можуть виникати реакції гіперчутливості, включаючи висипання на шкірі, кропив’янку, набряк та біль губ, язика чи горла.

У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій слід припинити застосування препарату та обов’язково звернутися до лікаря.

Термін придатності

5 років.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 ºС.

Упаковка

По 12 льодяників зі смаком вишні/обліпихи/шавлії/меду/лимона у блістері.

По 1 або 2 блістери у картонній коробці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Быстрый заказ Анги-септ лед. N24 (12х2) шалфей

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину