Боярышника листья и цветы 50г

Боярышника листья и цветы 50г


Склад: глоду плоди.

Фармакологічні властивості: плоди глоду містять кислоти органічні, цукри, сорбіт, речо-вини пектинові (1,9-6,1 %), кислоту аскорбінову (18-100 мг %), b-каротин (0,4-2,7 мг %), вітамін К, сполуки фенольні (антоціани – до 1200 мг %, лейкоантоціани – 400-1500 мг %), катехіни, флавоноли, фенолокислоти, кумарини (0,7- 3,4 %), стерини, кислоти тритерпенові (урсолову, олеанолову). Посилюють кровопостачання в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищують чутливість міокарду до серцевих глікозидів, трохи посилюють скорочення серцевого м’язу і зменшують збудливість останнього, мають заспокійливу дію, нормалізують артеріальний тиск. Препарат малотоксичний, в організмі не кумулює.

Показання для застосування: функціональні розлади серцевої діяльності, ангіоневрози, миготлива аритмія, пароксизмальна тахикардія (при легких формах, як доповнення до лікування основними антиаритмічними препаратами), гіпертонічна хвороба.

Спосіб застосування та дози: 16 г (1 столова ложка) плодів вміщують в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) кип’яченої води кімнатної температури, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв. Охолоджують при кімнатній температурі 10 хв, проціджують, залишок віджимають до процідженого відвару. Відвар доводять кип’яченою водою до 200 мл. Приймають у теплому вигляді по 1/3-1/2 склянки 2-3 рази на день за 30 хв до їди. Перед вживанням відвар рекомендується збовтувати.

Умови відпуску: без рецепта.

Быстрый заказ Боярышника листья и цветы 50г

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину