КАМЕТОН АЭРОЗОЛЬ 30Г

КАМЕТОН АЭРОЗОЛЬ 30Г


КАМЕТОН
аэр. 30г

склад: 1 балон містить хлоробутанол гідрату 0,1 г, камфори 0,1 г, ментолу 0,1 г;
допоміжні речовини: олія евкаліптова, олія вазелінова, хладон.

ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ: Фармакодинаміка. Каметон виявляє антимікробну, протизапальну та легку місцевоанестезуючу дію, сприяє нормалізації дихання хворих, звуженню судин, а також зменшенню кровонаповнення та набряку ураженої ділянки. Поєднання вказаних фармакологічних властивостей забезпечує комплексну патогенетичну терапію запальних захворювань верхніх дихальних шляхів і опіків І та ІІ ступеня. Каметон не виявляє ульцерогенної та загальнотоксичної дії на організм.
Фармакокінетика. Каметон призначений для інгаляційного застосування і створює терапевтичну концентрацію головним чином в осередку запалення. Повільно та в незначній кількості в системний кровообіг всмоктується лише хлоробутанолгідрат та камфора, які оборотно зв’язуються з білками крові. При біотрансформації утворюються глюкуроніди, у вигляді яких вони виводяться нирками.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: Каметон призначений для лікування (у складі комплексної терапії) гострих і хронічних (переважно у фазі загострення) запальних захворювань носоглотки та гортані: тонзиліту, фарингіту, ларингіту, риніту а також для лікування опіків І та ІІ ступеня.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗИ: При захворюваннях верхніх дихальних шляхів аерозоль необхідно розпилювати у порожнині носа (на глибині 0,5 см) або у порожнині рота шляхом натискання на розпилювач до упору. За один сеанс інгаляції у дорослих здійснюють по 2-3 розпилення, у дітей від 5 до 12 років – по 1 розпиленню, у дітей від 12 до 15 років – по 1-2 розпилення. Частота інгаляцій складає 3-4 рази на добу. При опіках здійснюють 2-3 розпилення на кожні 15-20 см2 ураженої ділянки шкіри з частотою 3-4 рази на добу.
Для жінок у стані вагітності та жінок, які годують груддю, спосіб застосування та дози не відрізняються від таких, що наведено для дорослих.

ПОБІЧНА ДІЯ. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до компонентів препарату.

ПРОТИПОКАЗАННЯ. Каметон не бажано застосовувати дітям до 5 років та особам з підвищеною чутливістю до компонентів препарату.
Протипоказання до застосування препарату у жінок у стані вагітності та тих, які годують груддю, не виявлені.

ПЕРЕДОЗУВАННЯ. Передозування препарату може викликати алергічні реакції. Терапія симптоматична.

ОСОБЛИВІ ВКАЗІВКИ. Перед застосуванням Каметону ротову порожнину треба прополоскати теплою кип’яченою водою. При опіках, з уражених ділянок стерильним тампоном зняти некротичний наліт.
Балон з препаратом не розбирати і не давати дітям, оберігати від ударів.

ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ. Невідома

УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ. Зберігати далі від вогню при температурі не вище +40 ºС у недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 1 рік. Забороняється користуватися препаратом після закінчення терміну придатності.

Быстрый заказ КАМЕТОН АЭРОЗОЛЬ 30Г

Оставьте ваши данные, мы Вам перезвоним!

Ваше имя:
Номер телефона:
   

Товар добавлен в корзину